Hogyan lehetne szép kerek popsim?
Akkor lássuk újra.
Guggolással semmit nem érsz el, én is jó pár éve csinálom, még a lábamon sem látszik változás.
Tehát maradjunk a plasztikánál, az biztos eredményes és látványos lesz.
Hány kg-s súllyal csinálod, és egyáltalán szabályosan végzed a gyakorlatot?
Na, én meg guggolással értem el kérek izmos popsit.
A hiba nálad van, bocsika.
45-50 kg csinálom.
Változatosan, mikor teljesen leguggolva, mikor nem.
Guggolni egyféleképpen lehet, már 8 éve csinálom és szhart ér kábé.
Anno bringáztam, az igen, annál látszott.
Mert ugye tekerni is csak egyféleképpen lehet…
Úgy hogy én visszatérek a bringára.
Nem haragszol ha azt a nagy igazságot írom, hogy nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek használ az ami egy valaminek bejött.
Te leírtad a saját véleményed, én is azt tettem, nem egyezik, ezért kérlek jelents újra, mert csak az jó amit te diktálsz!!
Nem azzal van a baj, hogy neked nem vált be, tuti egyébként, hogy a technikáddal lehet problémád, vagy pedig azzal, hogy már nagyon hozzászokott a szervezeted ehhez és nem emelted az adagot, nem tettél bele változatosságot, hisz mindenhol fenékkerekítéshez a kitörést és a guggolást ajánlják, hanem azzal, hogy még, idézem "Guggolással semmit nem érsz el," (pedig de, hisz mindenhol ezt írják), sőt, még a plasztikára is buzdítod, ami meg a legrosszabb megoldás.
Ha neked valami nem vált be, akkor inkább ne ajánljál semmi károsat helyette, mert a plasztika minden, csak nem jó dolog.
Figyelj!
Vitatkozhatunk, de én tudom nekem mi vált be mert ha megengeded én ismerem a testemet, és az eddig kipróbált gyakorlatokat.
Mint írtam a biciklizés bevált, a guggolás nem!
Attól mert neked bevált valami, buzdíthatsz másokat is persze, de az ellenérveket is fogadd el.
A plasztikának pedig sokat köszönhet az akivel elbánt a drága kis természet, ha az ad önbizalmat akkor miért ne..
Inkább úgy éld le az életed, hogy nem vagy magaddal megelégedve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!