Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne szép kerek popsim?

Hogyan lehetne szép kerek popsim?

Figyelt kérdés
Plasztikai műtéteken gondolkodtam, de odáig nem akarok elmenni, még csak 20 vagyok.
2023. máj. 13. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Guggolással és kitöréssel súlyokkal szép kerek feneket lehet csinálni.
2023. máj. 13. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Na, sportolsz már?
2023. máj. 21. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor lássuk újra.

Guggolással semmit nem érsz el, én is jó pár éve csinálom, még a lábamon sem látszik változás.

Tehát maradjunk a plasztikánál, az biztos eredményes és látványos lesz.

2023. máj. 24. 07:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Hány kg-s súllyal csinálod, és egyáltalán szabályosan végzed a gyakorlatot?

Na, én meg guggolással értem el kérek izmos popsit.

A hiba nálad van, bocsika.

2023. máj. 24. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:

45-50 kg csinálom.

Változatosan, mikor teljesen leguggolva, mikor nem.

Guggolni egyféleképpen lehet, már 8 éve csinálom és szhart ér kábé.

Anno bringáztam, az igen, annál látszott.

Mert ugye tekerni is csak egyféleképpen lehet…

Úgy hogy én visszatérek a bringára.

Nem haragszol ha azt a nagy igazságot írom, hogy nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek használ az ami egy valaminek bejött.

Te leírtad a saját véleményed, én is azt tettem, nem egyezik, ezért kérlek jelents újra, mert csak az jó amit te diktálsz!!

2023. máj. 24. 07:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a baj, hogy neked nem vált be, tuti egyébként, hogy a technikáddal lehet problémád, vagy pedig azzal, hogy már nagyon hozzászokott a szervezeted ehhez és nem emelted az adagot, nem tettél bele változatosságot, hisz mindenhol fenékkerekítéshez a kitörést és a guggolást ajánlják, hanem azzal, hogy még, idézem "Guggolással semmit nem érsz el," (pedig de, hisz mindenhol ezt írják), sőt, még a plasztikára is buzdítod, ami meg a legrosszabb megoldás.

Ha neked valami nem vált be, akkor inkább ne ajánljál semmi károsat helyette, mert a plasztika minden, csak nem jó dolog.

2023. máj. 24. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Vitatkozhatunk, de én tudom nekem mi vált be mert ha megengeded én ismerem a testemet, és az eddig kipróbált gyakorlatokat.

Mint írtam a biciklizés bevált, a guggolás nem!

Attól mert neked bevált valami, buzdíthatsz másokat is persze, de az ellenérveket is fogadd el.

A plasztikának pedig sokat köszönhet az akivel elbánt a drága kis természet, ha az ad önbizalmat akkor miért ne..

Inkább úgy éld le az életed, hogy nem vagy magaddal megelégedve?

2023. máj. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!