Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 1 év alatt hogy érhetnék el...

1 év alatt hogy érhetnék el ilyen testet, ha túlsúlyom van? Milyen mozgásformával + diétával?

Figyelt kérdés

[link]

A MINISZOKNYÁS lányról beszélek!

2010. okt. 10. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyel csirkehust, sok salatat, igyal napi 2-3 liter folyadekot, es sportolj rendszeresen. szerintem a futas a leghatekonyabb, biciklizes amig jo ido van. De a futas mindenkepp!!! En azzal tuntettem el a narancsbort a seggemrol, meg az oldalszalonnat a derekamrol. Amugy nem hittem volna h sikerul, de sikerult. Szoval ha mozogsz es igy eszel, tuti meglesz az eredmenye.
2010. okt. 10. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Mennyi a túlsulyod? Egyébként Napi 5-6 kis étkezés ,kevés szénhdirát és abbol is jó minőségű (teljes kiőrl.pékárú) ,sok gyümölcs(banánnal és szőlővel óvatosan) ,sok zöldség fehérhúsokkal (hal,pulyka,csirke),köretnek saláták. Sonka,túró,sajt,tojás. Édességet,cukrot,zsiradékot,chipset csokit,üditőket eltüntetni az étrendből,nagyon ritkán bűnözni,hogy azért ne az legyen a vége hogy 2 hét után kifalod a hütőt.

Szénhidrát és fehérje szükségletet kiszámolni (bodybuilder.hu) és betartani.

Mozgásnak aerob mozgás legalább heti 3-4* 1 órára kell felvinni az időtartamát (ez lehet kocogás,ha nincs nagy felesleged,bicikli) . Hogy ne legyél tónustalan és plötyedt mellé tornát,súlyzós edzést javaslok.

Koplalni ,vagy túlhajszolni magad tilos,heti 1-2 pihenőnap szükséges.

2010. okt. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!