Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez már vastag vádlinak számít?

Ez már vastag vádlinak számít?

Figyelt kérdés

Olvastam különböző kommentek között, hogy a vastag vádli egy nőn férfiasnak hat.

Az itt lévő modellnek a vádlija vastagnak számít?

[link]

2023. máj. 11. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a vastag és vékony is nőies. A képen mondjuk nekem inkább formásnak tűnik
2023. máj. 11. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Photoshop, mint az összes többi. És nem kell nekem a rizsa, hogy nem az, mert dolgoztam ebben éveken át. Viszont az ultra gáz, hogy sokan ilyen jellegű fotókról kiemelnek egy-egy testrészt, és arra vágyódnak, holott nem is igazi :-D Épp olyan, mint a Biotech plakátok a buszvárókban.
2023. máj. 11. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Úristen, dehogy. Elég csontos lába van.
2023. máj. 11. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Csinnos, szép ez a láb.
2023. máj. 11. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem vastag, csak formás.
2023. máj. 11. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

"Photoshop, mint az összes többi. És nem kell nekem a rizsa, hogy nem az, mert dolgoztam ebben éveken át."

attól, hogy te éveken át pálcikalábú nők lábát tuningoltad, még vannak ilyen vádlik, nem is kifejezetten ritkaság.

2023. máj. 11. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ja, az alkatához képest elég vastag, de jól áll neki
2023. máj. 11. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Hogy mi a jó vádli a nőnek, abba nem kívánok belemászni, de hogy a vastag vádlit és a férfiakat egy mondatba rakni, az egy vicc. Tessék szétnézni, 10-ből 11 férfinak olyan nevetséges a vádlija, hogy elbújhatnának valahová.
2023. máj. 11. 22:44
 9/10 gungasam ***** válasza:
A linkelt képen egy nagyon szép vádlijú hölgy van, bár hátulról jobb volna megítélni.
2023. júl. 22. 21:07
 10/10 gungasam ***** válasza:
Mégha a vádli kissé vastagabb is, de ha a bokája karcsú akkor viszi a pálmát! Az erőteljesebb vádli energiát sugall, határozottságot és biztonságérzetet.
2023. júl. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!