Mellbimbó piercingek kedvelői, egy vagy kettő mutat jobban számotokra? Csak tetszik, vagy van is?
Kérem, aki szerint nem szépek ezek a piercingek, tartsák tiszteletben, hogy a kérdés nem nekik szól.
Akinek viszont tetszenek, kifejthetnék, hogy egyenes vagy karika, vízszintes vagy függőleges, egy vagy kettő, esetleg dupla egyben, érdekelne, más ízlésének milyen felel meg.
Nekem az egyenes vízszintes a kedvencem mindkét bimbóban egyszerre, az nagyon szexi és nagyon bejön. :)
Nekem nincs.
Nekem mindkettőben van karika 2.5mm vastagságú. Imádom hordani és máson is a karika tetszik.
41F
Nekem jelenleg függőlegesen vannak, de át lesz bökve vízszintesen is ;)
Amúgy tetszik mindenhogy, akár bimbópajzzsal akár 1 vagy 2 ékszerrel, akár nélküle is.
Én mindkettőbe tervezek, a pajzs típusú ékszerek tetszenek legjobban (L)
Az egyik fiú barátomnak mindkettőben van, de vízszintesen és függőlegesen is egyszerre, szóval összesen 4 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!