Intim borotválkozás után mit csináljak?
Na jó, az első válaszolónak üzenem, hogy honnan a ***-ból szűrted le hogy nem tudnék borotválkozni? Attól még mert bőrirritációm van??? Mindenkinek máshogy reagál a teste, ezesetben a bőre, nekem például, igen: VISZKET és kisebb helyeken kipirosodik, ritkábban kipattogzik, pedig áztatom a bőrömet előtte és hidratálom körömvirág kenőccsel utána. Az is lehet, hogy szar borotvát használok, vagy másfajta hidratáló krémet kéne kipróbáljak, amiről fogalmam sincs mit kellene válasszak, ezért kértem tanácsot! Elmehetsz a jó... Az meg, hogy gyerekes szégyellőség, hát kiégtem:D Semmi szégyellősség nincs abban, ha nem akarom hogy egy számomra teljesen idegen kéz matasson odalent intim helyeken, úgy gondolom hogy ezt meglehet érteni, nem mindenki olyan közvetlen, hogy hagyja akárki fiának ezt az igazán intim dolgot. Egyébként meg kinek mi:)
Köszönöm második válaszoló, szerintem kipróbálom az intim gyantát, hátha beválik.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!