Hogyan csináljam az intim borotválást szőrtüszőgyulladás nélkül?
Bármikor amikor intim borotválkozást csinálok másnapra tele leszek szőrtüsző gyulladással és ez elég kellemetlen. Kipróbáltam már a testápoló mivel a lábamon az bevált de hát ott nem.
Gyantáztatni,epilálni nem fogom ezt most leszögezem.
Mit tudok vele csinálni?
Köszönöm.
A borotvahabon gondolkoztam már de aztán passzoltam az ötletet.
De kipróbálom hátha
Először is. Vegyél egy jó férfi borotvát 3 vagy több pengével.
Én úgy szoktam csinálni, hogy zuhanyzás végére hagyom amikor a meleg víztől már elég jól felpuhult. Szárazra törlöm aztán vastagon bekenem olívaolajjal. (Azért ezzel mert ennek sűrű az állaga. Vigyázz ne kerüljön a hüvelybe ha nő vagy) aztán a szőr növésével megegyezően kezdem borotválni, közben le lehet öblíteni és megint tenni rá olajat. Ha alapos akarsz lenni akkor következő lépésekben borotválhatod oldalast és a szőr növésével ellenkező irányban legutoljára. Nekem barnább a bőröm és nem hajlamos a gyulladásokra ezért nem tudom hogy neked kisebesedne-e ha visszafelé is borotválnál.
Aztán le kell mosni az olajat, szárazra törölni és bekenni bepantennel.
Eddig ez volt a legjobban bevált módszer, de olaj helyett nekem a borotvahab is megy, csak volt időszak mikor volt mindenféle hüvelyproblémám és akkor nem akartam kemikáliákat használni azon a területen
Nekem ami bevált:
Sok pengés borotva(cien pl nagyon jó)
Zuhanyozás közben, miután alaposan megmostam a szörteleníteni kívánt területet, és felpuhult a szőr, teafaolajos vagy körömvirágos szappannal teszem csúszóssá, és szépen leszedem a szőrt, oldalirányból, majd mikor a nagyja megvan átmosom, új adag szappan és még egyszer áthúzom, szép simára, leöblítem, és kész. Sose volt gyulladás még, sem benövés.(kézműves szappan, nem szárít, nem okozott még 4év alatt semmilyen panaszt intim területen sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!