Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyanta helyett és szörtüszőgyu...

Gyanta helyett és szörtüszőgyulladás ellen tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sacckábé 1 éve járok kozmetikushoz, argyanta (arc, nyak, bajusz..) Elég kellemetlen volt, amikor a pihék erősödni kezdtek, s mivel ezt egy nő sem szereti, irány volt a kozmetikus. Gyanta. Szörtüszőgyulladás. Kb 4 hétig szenvedtem, mire elmúlt, a szőrmennyiség 2x annyi lett.....-.-' Mivel azt hittem, elrontott valamit,váltottam kozmetikust. Egy év alatt a gyanta lehető összes verzióját kipróbáltam, akárcsak a szörtelenítő kérmeket. Elegem van, biztos megoldást szeretnék, ami legalább ugyanennyire használ. Nagyon érzékeny bőröm van, de már kezd elegem lenni, hogy télen-nyáron sál mögé kell bújnom. Körömvirágkrém, nyugtatókrém, aloe vera.., semmi de semmi nem használt rá. Kérem, ha valakinek van ötlete mind a szörtüszógyulladás elmúlasztására (ami természetesen jelenleg is fennáll) vagy, hogy milyen más módszerrel szőrteleníthetnék ezen a kényes területen, jelezze! Köszönöm!

2009. dec. 3. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

miért gyantázod az arcodat és a nyakadat??az a rész mindenkinek érzékeny!Én a bajusz részt sem tudom gyantázni, szemöldökcsipesszel szoktam.

L

2009. dec. 3. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnos muszáj, főleg már, hogy elkezdtem.. Ha újrakezdhetném, nem tenném, de már nincs más választás, rémes a helyzet
2009. dec. 3. 16:06
 3/3 anonim válasza:
amennyi pénzt kiadtál eddig mindenféle szerekre, kozmetikusra, lehet összejött volna egy lézeres szőrtelenítés. egy ismerősöm 25E ftért csináltatta meg a bajuszát.
2009. dec. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!