Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátomnak?

Mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
Most leszünk együtt fél éve és 2 dolog közül tudnék választani. Szereti a Famous cuccokat,én arra gondoltam,hogy vennék neki egy Famous pólót,aztán eszembe jutott,hogy egy olyan nyaklánc kéne,ami egy szív és félbe lehet törni. Nektek mi a véleményetek? szerintem egy fiú nem venné fel azt a nyakláncot :S
2010. okt. 9. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:

hát a póló nem rossz ötlet, bár én sose díjazom ha úgy kapok ruhát, hogy nem én választom :D

a nyaklánccal kapcsolatba, mi lenne ha karkötőre tennéd a medált inkább? bár attól függ barátod szereti-e a karkötőket :)

2010. okt. 9. 22:59
 2/8 A kérdező kommentje:

A póló dolgot én úgy terveztem,hogy aztmondom magamnak akarok venni,jöjjön el velem kiválasztani,és amikor odaérünk meg kérdezem tőle,hogy neki melyik férfi póló tetszik. És amelyikre rámutat,akkor azt meg venném neki :D

Amúgy köszönöm a választ,még gondolkodok egy kicsit

2010. okt. 9. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben pár közös képet összeraknék(photoshop),kinyomtatnám és 1 keretbe tenném,amit odaadnék neki :)
2010. okt. 9. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Na hát,ez nagyon aranyos ajándék lenne,és talán többet is ér,mint egy póló :)

Köszönöm!

2010. okt. 9. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
vagy egy közös képet (vagy sok kicsit összephotoshop-ozva) egy bögrére...ha teázik vagy iesmi örülni fog neki
2010. okt. 10. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
félbetört szíves nyakláncot nem minden srác rakná a nyakába,bár egyet ismerek,aki hordja.De szerintem jobb a személyes dolgok pl a képes dolog. :)
2010. okt. 10. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
ha a 2 ötlet közül akarsz választani akkor én a pólóra szavazok :D
2010. okt. 10. 10:45
 8/8 hot_kiss ***** válasza:
Nekem van ismerősöm, aki ilyen szives, félbetörős nyakláncot hord és énis ilyet kaptam a páromtól. A mai napig hordjuk mind a ketten (:
2010. okt. 10. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!