Lányok ti milyen parfümöt szeretek egy fiún?
Figyelt kérdés
Nyári illat legyen akkor tavaszi vagy signature illat, köszönöm az ertelmes kommenteket előre is!2023. máj. 5. 23:30
1/8 anonim válasza:
Én kifejezetten azt szeretem, ha egy pasinak nincs erős illata, nincs parfümözve.
2/8 anonim válasza:
Egy férfikollégám kamillás kézkrémet használ, és elég sokáig megmarad az illata, ezt pl. férfias, nyári illatnak tartom.
3/8 anonim válasza:
Mindenkihez más illat illik. Próbálgatni kell, hogy neked mi tetszik, illik hozzád.
A lényeg, hogy ne lehessen kilométerekrol érezni.
4/8 A kérdező kommentje:
Ahaa tehat akkor az erősett és amilyeknek nagy a hatosugár azt nem szeretittek?
2023. máj. 6. 12:41
5/8 anonim válasza:
Senki nem szereti 🤷♀️
Gondolom te se szeretnél rosszul lenni bármilyen erős szagtol.
6/8 A kérdező kommentje:
Xddd nem, hatosugára értem az erőséget
2023. máj. 6. 14:06
7/8 anonim válasza:
A dohányillat nagyon férfias, én imádom, de az inkább öszi-téli. Egy csomag cigit is imádok szagolgatni. 😃 Nem mintha sürün lenne rá alkalmam.
8/8 anonim válasza:
Guerlain :Vetiver
Ghivenchy :gentleman
N/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!