Férfi vagyok, de nem szeretem a kimondottan férfias illatokat. Csak édesebb illatú parfümöket használok, tusfürdőből is a gyümölcsös illatokat kedvelem. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni az erős, férfias illatokkal, nem tetszenek, számomra ezek büdösek. Viszont kifejezetten szeretem a gyümölcsös illatokat, mint a barackos Baba tusfürdőt, vagy grapefruit, stb. A környezetemben minden férfi rendes "férfias" illatokat használ, nekem ezektől megfájdul a fejem.
Más is van ezzel így?
2021. júl. 31. 23:08
1/2 anonim válasza:
No vagyok de en sem birom az eros parfumos illatokat. Egyenesen rosszul vagyok ha valaki uszik benne. Erzem hogy meg feszult is leszek tole.
Szerintem ez nemtol fuggetlen, nem birjuk.
2/2 anonim válasza:
Én sem bírom a kimondott férfias szagokat, ezért próbálok édesebb ,citrusosabb illatokat beszerezni.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!