Milyen eszközök kellenek egy gél lakk elkészítéséhez?
Szeretném itthon csinálni magamnak a gél lakkomat, de még eléggé elvagyok veszve a témában.
Pontosan mik is kellenek hozzá?
Melyik márkát ajánljátok, kell, hogy drága legyen vagy egy olcsóbb márka is megfelelő?
Milyen lámpát vegyek?
A kezdetekben én is nagyon el voltam veszve és sajnos megvettem pár olyan dolgot ami "kihagyhatatlan", de baromira kihagyható amúgy. Szóval leírom, hogy szerintem mik azok amik tényleg kellenek:
Alap és fedőlakk
Valamilyen szín
Primer és base
Lámpa
Reszelő
Nagyjából ennyi ami "kötelező".
Ezen kívül nyilván jó ha van valamilyen ecseted vagy finom szőrös bizbaszod, amivel tudod majd a port a kezeidről leseperni.
Illetve alap körömápoló dolgok: csipesz vagy olló, bőrfelnyomó, kézápoló olaj, stb.
Márkák szempontjából a nagyon olcsók nem feltétlenül jók, de nagyon sokaknak bevált már az Aliexpresszes géllakk.
A nagyon drágák viszont semmivel sem fognak többet tudni mint a közép árkategóriások.
A tipikus, crystal nails vagy perfect nails pedig gyenge minőségűek az árukon pedig a reklámot fizeted meg.
Esetleg abban segítenél, hogy a primer milyen legyen?
Savas vagy mentes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!