Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Otthoni kormozeshez melyik...

Otthoni kormozeshez melyik gellakk a legjobb ar-ertek arányban?

Figyelt kérdés

Nem akarok 3-4000 forintos gellakkokat venni,elég lenne igazából a 6-7-8ml is.

Próbáltam a caiurot,a világos színek csikosak maradnak,bárhogy kenem őket fel,vagy éppen egyben le tudom őket húzni.

Azokat rendeltem,és a szín sem az volt,mint amit vártam..

Essacot is próbáltam,de abból csak az vált be,aminek az ecsetes része ezüst színű.

2022. dec. 30. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
En korabban tobbet is probaltam. De valahogy egyik sem volt az igazi. Most csak crystal nailst vettem. Hat ezt lerobbantani sem lehet, nem pattan meg es nem lehet egyben lehuzni.
2022. dec. 30. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
1es vagyok, online gyakran vannak jo akciok.
2022. dec. 30. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Most néztem,3200 egy 4ml lakk..hát nekem annyit nem ér.

Tudom hogy az biztosan jó

2022. dec. 30. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
A crystalnál 2330 Ft 4ml, nekem bevált, de ha olcsóbb kategóriás lakkot szeretnél akkor a 2m beautyt, a Pearl Nailst, esetleg a Fasiot nézd meg.
2022. dec. 31. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem a Caiuro és az Essaco is jól működik, de márkásabbak közül a Venalisát tudom ajánlani, az nálam tuti biztos befutó. Árban sem olyan drága, én 1000 Ft-ért veszem
2023. jan. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!