Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sportolókon kívűl csak a...

Sportolókon kívűl csak a teltebb lányoknak van ilyen feneke?

Figyelt kérdés

Ez milyen forma? Nagyon tetszik a telt lányokban ez nekem.

[link]

2023. ápr. 29. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja
2023. ápr. 29. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
A sportolóknak meg a dagadt (oppárdon! TELT) lányoknak pont teljesen másképp néz ki a seggük.
2023. ápr. 29. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Elég szomorú lennék, ha több év sport után így nézne ki a fenekem :D
2023. ápr. 29. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 mutatsz egy képet a fenekedről? :D
2023. ápr. 29. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
én akkor lennék szomorú, ha akkora egy agyatlan nyomorék sportoló lennék, hogy a seggemen kívül semmi értékelendő vagy becsülendő nem lenne bennem, gyakorlatilag egy seggként lennék csak aposztrofálva
2023. ápr. 29. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó, de milyen sport? Mert vannak sportágak, amiknél az olimpikonok elég vaskosak. Nem mindenki jégtáncos meg gimnasztikás.

[link]

[link]

[link]

Ők pl hasonló alkatúak.

2023. ápr. 30. 04:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem valami körte alkatú popókirálynőt fogsz linkelni. Ez a nő meg inkább alma alkat, a hasához képest vékony lábakkal és lapos formájú fenékkel. Aki sportol, és mondjuk nem szumós vagy díjbirkózó, annak ennél azért jobb feneke van. És elhízottak közül is sokaknak van jobb ha szerencsésen híznak. Mármint ez semennyire nem számít jónak.
2023. ápr. 30. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!