Sportolókon kívűl csak a teltebb lányoknak van ilyen feneke?
2023. ápr. 29. 19:15
2/7 anonim válasza:
A sportolóknak meg a dagadt (oppárdon! TELT) lányoknak pont teljesen másképp néz ki a seggük.
3/7 anonim válasza:
Elég szomorú lennék, ha több év sport után így nézne ki a fenekem :D
4/7 A kérdező kommentje:
#3 mutatsz egy képet a fenekedről? :D
2023. ápr. 29. 20:30
5/7 anonim válasza:
én akkor lennék szomorú, ha akkora egy agyatlan nyomorék sportoló lennék, hogy a seggemen kívül semmi értékelendő vagy becsülendő nem lenne bennem, gyakorlatilag egy seggként lennék csak aposztrofálva
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Én azt hittem valami körte alkatú popókirálynőt fogsz linkelni. Ez a nő meg inkább alma alkat, a hasához képest vékony lábakkal és lapos formájú fenékkel. Aki sportol, és mondjuk nem szumós vagy díjbirkózó, annak ennél azért jobb feneke van. És elhízottak közül is sokaknak van jobb ha szerencsésen híznak. Mármint ez semennyire nem számít jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!