Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire...

Szerintetek az mennyire "gáz", ha valakinek nem szépek a fogai?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 28. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem gáz, ha ápolt és nincs elhanyagolva. Nekem nőként pl tetszik, ha egy férfinak nem tökéletesen szabályos a fogsora. Persze jó az is , ha valakinek olyan, de van valami egyedi abban, ha kicsit szabálytalan. Mostanbpában a médiából mindenhonnan a műmosokyt nyomják ránk, vakítóan fehér, mérnökien tökéletes mosoly a divat, de nekem az nem jön be, természetellenesen hat a túlzott tökéletesség.
2023. ápr. 28. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet le leszek pontozva, de olyan fogászati út áll mögöttem, hogy én szerintem jogosan oszthatom az észt.

Úgyhogy a válaszom az, hogy ATTÓL FÜGG.

Ha nem állnak szépen sorba a fogak, az nem gáz. Nem is feltétlenül kell fogszabályzó, vannak olyan rendezetlen fogak amik még kifejezetten szexik is.

Ha viszont ápolatlan, lyukas, fekete, stb. akkor igen, az NAGYON GÁZ.

Ami szerintem még baromira nem esztétikus az a NAGY MÉRTÉKŰ harapási rendellenességek.

Van például a konyhanyelven bulldolgharapás, angolul underbite.

Szerintem nagyon csúnya ha nagy mértékű:

[link]

Vagy az ellentéte, overbite vagy overjet amikor meg nagyon kicsi az áll, és nemcsak hogy esztétikailag csúnya, de még plusz tokát is csinál:

[link]

Nyilván hangsúlyozom: a mérték a mérték a mérték. Ha valakinek annyira durva mint a fenti képeken, az szerintem igenis csúnya és bár nem gáz, de egészségügyi következményei lehetnek.

Kisebb eltérések nyilván észre se vevődnek nemhogy még bárki gáznak mondja őket.

2023. ápr. 29. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit takar a nem szép.

Ha kicsit csálé, 5 perc szünet van a két felső egyes fog között vagy sargabb még oké.

Ha ahanyan vannak annyi felé allnak, már táplálkozás szempontjából is problémás és erőteljesen javasolt a szabályozás.

Ha meg már szét vannak rohadva az meg nagyon gáz, hiszen néhány kivételtől eltekintve elég csak fogat mosni és évente fogkovet leszedetni és rendben vannak a fogak.

2023. ápr. 29. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Ha mossa vki és évente jár kontrollra, nem lehet annyira csúnya.
2023. ápr. 29. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es:

sajnos nem ilyen egyszerű a történet.

Nem csak arról van szó, hogy egyedi esetekben mizu, hanem nagyon sok felnőttnek meggyűlik a baja a bölcsességfoggal.

Sokaknak szinte dőlnek a bölcsességfogaik amik ha megindulnak akkor akár eltolhatják az egész addigi fogsort - ez fájdalmas. De mindezen túl még képesek úgy összenyomni őket, hogy akár szuvasodás is bekövetkezik.

Nem egy olyan ismerősöm van aki rendszeresen jár tömésre, mert míg nem lesz fogszabályzása addig a fogai egymást gyilkolják.

2023. ápr. 30. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!