Milyen típusú lányokból van kevés mostanában?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:22
4/16 anonim válasza:
Aki egyszerre szép és szerény..és nem is hülye:)
5/16 anonim válasza:
előttem szólóhoz csatlakozom...:)
6/16 anonim válasza:
Én elég szerény típus voltam, és kb. 5 év után azt se tudják, hogy osztálytársak voltunk.
Tök jó érzés.
7/16 anonim válasza:
Hát igen ha valaki szerény akkor az manapság egyenlő "visszahúzódó" azt meg nem szeretik:S
Szerintem kevés az aki harcol a céljaiért de ez a pasikra is igaz.
8/16 anonim válasza:
mostanaban nem is kell fizetned es mindenki ku.......r...va. hat az ellentetjeikbol van keves mostanaban!
9/16 anonim válasza:
A normális kedves okos lányokbol van mostanában kevés akinek meg van határozott véeménye dolgokrol aki hozzá tud szolni témákhoz aki nem a külsöségre hajt akinek a mai világba még fontos a családalapitás szeret sütni főzni ugyan akkor céljai vannak képes irányitani az életét ! Na ilyenekből kevés van de igaz fiura is igaz.
10/16 anonim válasza:
Na elnézést kicsit belekeverdetem ! vagyis fiukra is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!