Ez Rolex óra? Aki esetleg jobban ért hozzá.
Tudom hogy el van mosodva
Ugye ott van az a kis koronának tűnő ábra, tudom hogy a rolexeknek van ott ilyen kis korona
7
Amúgy akêp alapján simán lehet egy 36-os férfi méret is. Szóval inkább hsjlok a hsmisítvàny irányába.
Mondtam hogy biztosan eredeti
A modellre lettem volna kiváncsi, oda is irtam hogy ha valaki ért hozza
12
Nincs ilyen Rolex model. Fogd már fel. A Rolex oldalán te is végig tudod pörgetni. Ez vagy használt korábbi model vagy fake. Más opció nincs.
Mit fogjak fel?
Ezt kérdezem hogy Rolex óra e. Nem mondtam hogy az
A kis korona miatt gondoltam hogy az meg ugye ez népszerű márka annak aki megteheti
Ha nem Rolex akkor más márka mivel nem hiszem hogy pénzes ember fake Rolexet venne…
Kiváncsi lettem volna a modellre. Ennyi
Jó akkor gazdag csávó is hamisítvanyt vesz a Sugar babynek
Azért kérdeztem de ha tud neki venni 2000 euróért eredeti ruhát akkor érdekes ez a Rolex másolat…
18
Igen mert rendes gyártó nem csinál ilyer mert beperelné a Rolex. Csak a kínaiak nyonatják, meg vannak kis gyártók akik jubileehez hasonlót csinálnak de egy komoly óragyártó már csak presztízdből sem csinál ilyet.
A fotók alapján ez egy régi (cca 1975) Rolex Datejust ref. 6827 lesz, 31mm méretben és 18 karátos aranytokban. A fúrt tokfül 36-os arany DJ-k esetén nem volt jellemző, illetve az arany jubilee szíj a 31es méretnél volt még kérhető, pláne ilyen csattal (nem presidenttel).
Pesti Órás óraszerviz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!