Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 évesen szőke melír? *

13 évesen szőke melír? *

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék melírt a hajamba, tavasszal megkérdeztem a szüleimtől, hogy lehet-e. Akkor belementek. De a nővérem lebeszélte őket, mert hogy még kicsi vagyok stb... Akkor lemondtam róla. Most gimibe járok (6 osztályos), szóval nagyobbak között vagyok. Most újra szeretnék melírt. 13 évesen nagyon korai? Nem vagyok se plázap*csa, nincs műkörmöm, nem nézek ki úgy, mint egyes kortársaim. Átlagos vagyok. Sose követelődzök, de ezt az egyet nagyon szeretném.
2010. okt. 9. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem várj még vele, mert most melirt csináltatsz,aztán nem tetszik akkor befested a hajad, vagy csak a melirt változtatod,de mindenképp roncsolod a hajad vele, és bőven ráérsz később tönkretenni a hajadat!

én is megbántam már,hogy kb 15 éves koromtól melir-aztán festés...most meg törik a hajam kegyetlenül :(

2010. okt. 9. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is meliroztatva van. Én MÉG nem bántam meg. (Barna a hajam, szőke melir, gondolom neked is barna hajad van. : )

12/L

2010. okt. 9. 12:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is barna :D
2010. okt. 9. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 12 éves korom óta festem a hajam (akkor kezdtem én is melírozni) most 15 évesen teljesen szőke vagyok és imádom.

Viszont ha úgy nézel ki mint egy 10 éves, akkor ne. Meg igényesen csináltasd. Láttam egy csajt 11-12 lehetett, a barna, majdnem fekete hajában volt egy SÁRGÁRA szívatott "szőke" tincs :D:D:D Ilyenekre figyelj.

2010. okt. 9. 12:48
 5/9 Vivianne válasza:

uhh.. 12 évesen elég baj a melír.

nekem volt már melírozva de meg is bántam mert azóta már

5x volt festwe a hajam és a feketénél is kidobja .. meg ugye elroncsolta .. -.-

szwal nee.. de ha nem bánod hogy a hajasnak annyi akk hajráá! :D

2010. okt. 9. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Észlények, semmi baja nem lesz ha ápolja. Különben sem huszonötször fogja leszívatni, hanem melíroztatja. Használj hajápoló szérumot, meg pakolást.

Harmadik voltam.

2010. okt. 9. 12:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat xD
2010. okt. 9. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:

H ajobban érreznéd magad tőle szerintem nem nagy gond.

Csak ne otthon csináld,mert akkor elég borzalmas következményekkel járhat.

Pár vékonyka tincs még nem a világ vége.

Mond a szüleidnek,hogy alig fog látszani,aztán legközelebb "véletlenül"többet rak bele a fodrász;)

De ne ess tulzásba

2010. okt. 9. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Természetesen csak fodrásszal csináltatnám :D Itthon semmiképp. És nem akarom én, hogy szinte az egész szőke legyen. Csak pár tincset és annyi :)
2010. okt. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!