168cmhez 54 vagy 52 kg a tökéletes egy nőnek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 17:03
11/20 anonim válasza:
57/58 ha van derekad, és szép a popsid. Ha deszka-derék nélküli lapos popsis vagy, akkor kevesebb.
12/20 anonim válasza:
168cm vagyok, jelenleg 58-59kg 31éves. Napi szintem sportolok kb 1órát, nem diétázom. Számomra ez ideális.
20-24 évesen voltam 52-54kg ami már nagyom kevés.
13/20 anonim válasza:
11+
90-60-90 Évtizedek óta még mindig ez a szép.
14/20 anonim válasza:
Arányaiban mindkettő jó,de totálisan alkat kérdés.Én homokóra alkat vagyok hasonló súllyal,és szerencsésnek érzem magam,szinte bármit felvehetik.
16/20 anonim válasza:
Ahogy írták már, alkat kérdése. Én pl. 170 cm vagyok, széles vállú, nagy mellű, keskeny csípőjű (nem egy ideális alkat...). Elvileg az 58-62 kg lenne nekem megfelelő, de amikor ennyi voltam, betegesen gebének néztem ki. Számomra a 64-66 kg az ideális, ami egyesek szemében már zsírdisznó. Nekem pedig elérendő cél, mert kicsit elszaladt a ló 😆
18/20 anonim válasza:
Most nem mindegy 2 kiló? Az az ideális, amikor jól érzed magad.
20/20 anonim válasza:
2kg semmi. Kis túlzással egy wczés a különbség a kettő között. Én is ekörül vagyok, van aki szerint túl sovány ez az alkat, de én így szeretem magamat. De most hogy épp 52 vagy 54 azt még én sem látom magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!