168cmhez 54 vagy 52 kg a tökéletes egy nőnek?
Szerintem kevés.
De életmódtól, genetikától és testösszetételtől is függ.
Tökmindegy, fel sem tűnik a különbség..
Ráadásul ez inkább Egészség kategória, semmi köze a felnőt tpárkapcsolatokhoz.
54.
Mert ha 52 lennel, akkor ha kicsi a melled akkor 1 - 1 kilo menne mindket melledre ami ketszer akkorava teszi a melleket.
Ha meg szereted a mell mereteidet, akkor a fenekedre menne 1 - 1 kilo novelve a terfogatat.
Ha meg azzal is meg vagy elegedve, akkor az egesz testeden aranyosan novekedne minden szepen. Melled is no kicsit, feneked is tagul kicsit, combod is feszulni fog jobban.
54-el mindenhogy jobban jarsz.
#7: Wat :D
Am kérdező, ezt nem lehet így belőni. Én is 168 centi vagyok, 60-62 kg a verseny súlyom, úgy tetszek magamnak és másoknak a legjobban. Amikor nagyon kiszámolt edzéssel és brutál odafigyeléssel lementem 56 kg-ra, a haverjaim szóltak, hogy álljak le, mert sz.rul nézek ki. Más meg 50 kilósan néz ki nagyon jól. Függ a test arányaitól, csontozattól, izomtömegtől, arcfelépítéstől (nekem hosszúkás az arcom pl. jobban áll, ha kerekít rajta kicsit a súly). Szóval ezt így nem tudjuk neked megmondani.
Folyt
18.5 – 24.9 közötti bmi index az ideális súly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!