Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a krémezés...

Mit tegyek, hogy a krémezés ne rondítson el?

Figyelt kérdés

Minden reggel arcmosás után használok hidratáló krémet, viszont amikor bekenem vele az arcom, utána úgy néz ki a bőröm, mintha fényes, meg zsíros lenne és ettől sokkal rondább az összkép.

Ezzel mit csináljak? Ha nem kenem be magam szebb vagyok, de kell a bőrt hidratálni.

2023. ápr. 12. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Válts krémet.
2023. ápr. 12. 08:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Már többfélét próbáltam, mindegyiknél előfordul a problémám. DM-ből szoktam venni őket.
2023. ápr. 12. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbálj ki még többfélét.
2023. ápr. 12. 08:58
 4/7 qborka ***** válasza:
41%
Használj tonikot is krémezés előtt,esetleg szérumot is még a krém előtt
2023. ápr. 12. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Használj kevesebbet vagy próbálgass még, biztos találsz olyat, ami rendesen beszívódik és nem lesz fényes utána.
2023. ápr. 12. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is tudatában vagy a bőröd típusával? Normál, száraz, zsíros, vegyes stb? Ennek megfelelően járj utána milyen krém való az arcodra.

Tipp: próbálj ki könnyű gél-krémet vagy mattító hidratálót, ezek általában gyorsan és nyomtalanul beszívódnak.

2023. ápr. 12. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Dm-ben tulzas nelkul millio marka van, millio hidrataloval, szoval nyugi, te se probaltal ki meg mindent, ahhoz egy elet is keves.

Zsiros borre pl: geek&gorgeous hydration station

Vagy

Neutrogena hydro boost gel cream

De ez is csak ket pelda, en ezeket probaltam, nekem bevaltak.

Kremmanian is tudsz pl nezelodni a velemenyek kozott.

2023. ápr. 12. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!