Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 30-as nők! Visszamennétek az...

30-as nők! Visszamennétek az időben?

Figyelt kérdés
Sokszor mondják, hogy egy nő a harmincas éveiben a legszebb, akkor teljesedik ki igazán, akkor a legboldogabb. Ti hogy vagytok ezzel? Jobban érzitek most magatok vagy visszamennétek az időben 10-15 évet?
2010. okt. 8. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz, még csak áprilisban leszek 30 éves, de nem is mennék vissza az időben. Lehet, hogy csinosabb voltam 20 évesen, de azóta 3 imádni való kisfiú anyukája és egy szuper pasi felesége lettem, és én így boldog és elégedett vagyok az életemmel, bár anyagilag állhatnánk jobban is, de engem a családom boldoggá tesz, és ők a mostani kinézetemmel is feltétel nélkül szeretnek!
2010. okt. 8. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább legyek tapasztalt 30éves,mint naiv, tudatlan 20éves:)Úgyhogy nem mennék vissza.
2010. okt. 8. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
36 vagyok. Teljesen jól vagyok, két gyerek után is úgy nézek ki mint anno, a párommal úgy élünk, mint kamasz korunkban. Lélekben is kamasznak érzem magam, küllemre is letagadhatok egy 10-est (bár ez genetika sztem). Ami miatt visszamennék, az az, hogy tovább éljek. Tehát azt a húsz évet kérem csak mégegyszer, ami azóta eltelt!!
2010. okt. 8. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még "csak"29 vagyok.Megállítanám az időt.Ez a kor nekem tetszik.:)
2010. okt. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!