Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri drága parfümöt venni?

Megéri drága parfümöt venni?

Figyelt kérdés
Van egy pár ami tetszik, de az ára az nem olcsó, a legolcsóbb ami tetszett az 35 ezer volt, szerintetek megéri annyit adni egy parfümért?
2023. ápr. 9. 17:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
53%
Nem, csak penzkidobas. En max 10 et adok erte, de altalaban 5 es 7 kozott szoktam venni es nem is ismerek senkit aki dragabbat venne.
2023. ápr. 9. 17:46
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem éri meg.
2023. ápr. 9. 18:01
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Barátomnak 40 ezres Gucci és Bvlgari parfümjei voltak (a szüleitől mindig ezeket kapja, de iszonyat büdösek), tavaly vettem neki egy 4500 forintos Zarás parfümöt, azóta csak azt használja, mert szerinte is sokkal jobb az illata.
2023. ápr. 9. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ, hogy 35 ezerért mekkora kiszerelést kapsz, illetve hogy a te szokásos használatoddal mennyi ideig lenne elég, és nyilván evvel az utolsóval az is összefügg, hogy mennyire tartós maga a parfüm, vagyis az illat. Nyilván ha az illata kb. fél óra után elillan, akkor több fújást fogsz magadra rakni egy nap, és jóval hamarabb elfogy. Szóval szerintem az, hogy megéri-e drága parfümöt venni, több dologtól is függ. Persze azt, hogy mennyire tartós az illata, azt előre nem fogod tudni, max. internetes véleményeket tudsz olvasgatni.

Összességében, elég sok 35 ezer azért, hogy te 1 hónap alatt elfújkáld az egészet, viszont nyilván egy parfüm jó pár hónapig is elég lehet, és ha több hónapig kitart a parfüm, akkor nem feltétlen olyan vészes az ára. Milyen parfümökről van szó?

2023. ápr. 9. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok.

Amúgy szerintem akkor éri meg olyan sokat kiadni érte, ha tényleg tartós. Mert most én amúgy az olcsóbb kategóriából is simán találok olyat, aminek imádom az illatát, viszont olyat már kevésbé, ami olcsó és az illata is sokáig érződne. Csak az illatáért nem fizetnék 35 ezret szerintem, de ha tudnám, hogy tartós, akkor igen.

2023. ápr. 9. 18:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Van, amelyik megéri, van amelyik nem, de alapvetően érezni, hogy egy illat melyik kategóriából jön.
2023. ápr. 9. 18:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy minőségi parfümből nem kell egy fél üveggel magadra fújni hogy érződjön. Nem sokkal drágább. De cserébe nem olyan a szagod mint egy avon katalógusnak.
2023. ápr. 9. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ. A Gucci/Armani/D&G és hasonló túlárazott, "csak a feliratot fizeted" típusúakból nem éri meg.

Egy niche parfümnél az átlagon felüli minőséget fizeted meg a drágább árral, ezek között sok van aminél megéri. Pl egy Serge Lutens-ből többnyire egyetlen fújás elég, és 8-10 órán át érezni az illatát.

2023. ápr. 9. 20:47
 9/16 qborka ***** válasza:

Ha beleszeretsz az illatba,illik hozzád és mondjuk 50 ml kerül 35 ezer forintba,akkor igen.

Kisebb kiszerelés ennyiért már drága.

2023. ápr. 18. 10:45
 10/16 anonim ***** válasza:
ez erdekes, aki azt mondja hogy nem eri meg 70% on van, aki azt mondja hogy megheri 100-on akkor most megeri vagy nem
2023. ápr. 18. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!