Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt mèg olyan akit idősebb...

Van itt mèg olyan akit idősebbnek nèznek a korànàl 6-8èvvel is akàr?

Figyelt kérdés
38èves fèrfi vagyok. Mindenki 44-45nek nèz ki. Nagyon elkezdett ez zavarni. Lehet a kopaszsàg miatt, vagy mert van rajtam egy jó 10kiló pluszba...

2023. ápr. 3. 16:55
 1/4 anonim válasza:
100%

Volt egy csaj a munkahelyemen, aki mindenkinek azzal hencegett hogy őt mindenki fiatalabbnak nézi a koránál. Mondta, hogy tippeljek. 40et mondtam, kiderült, hogy 28😅 szóval van..

Férjemet is 5-6 évvel idősebbre tippelik általában, ő is kopaszodik.

2023. ápr. 3. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Hàt èn már 25èves köröm óta elèg kopasz vagyok. Úgyhogy kopaszra vàgom a hajam. Szakàllam meg rendesen őszül, de már az is vagy 8-10ève 🙃🙂🙃
2023. ápr. 3. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Engemet épp ellenkezőleg! 6-8 évvel fiatalabbnak néznek! Jelenleg 45 éves vagyok és férfi. Mégis 37 - 39 évesnek néznek. És evvel nem tudok mit kezdeni. Mert fiatalabb koróban is fiatalabbnak néztek. Sőt lehetem egy 20 - 22 éves, amikor még gyereknek néztek, és hiába mondtam hogy már elmúltam 20 is. Szóval ez ellen tehetetlen vagyok! Ugyanis az átlag ember, arcról nem fogja tudni meg mondani a másik élet korát 100%-ig pontosan. Csak meg saccolni tudják. Nekem ez a tapasztalatom.
2023. ápr. 3. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
20 éves korom óta őszülök, most a 30-at taposom, emiatt bizonyára idősebbnek néznek, de eddig nem derült még ki, ki mit gondol a koromról. N
2023. ápr. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!