Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek vállalható ez a...

Szerintetek vállalható ez a fotó instán vagy inkább töröljem? Nem tudom eldönteni. (egy hetes nyaralásból kép, fiú)

Figyelt kérdés

[link]

Semmi nem történik rajta csak állok a vízben és időzítve volt a telefon. Kb 10 kép közül ez a legvállalhatóbb. A fürdőnadrág nem éppen a legjobb szerintem, meg lehet, hogy gáz az egész. Nem tudom. Szerintetek vállalható, vagy azonnal töröljem?

Próbáltam több ilyen tengerpartos fotót, mondom ez lett több közül a legjobb ami vállalható és kicsit komoly, de nekem valahogy rossz érzésem van tőle. Azt nem tudom, hogy egy női neműből is rossz érzést vált-e ki ezért kérdezem.

2023. márc. 31. 17:53
A kérdező szavazást indított:
Ne töröld, jó lett
Töröld, nagyon gáz
közepes
38 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Szóval ez a póz nem azért sikerült így mert direkt ezt akartam, hanem az időzített sorozatból ez lett épp a legjobb. Egyébként jól nézek ki rajta talán annyi, hogy egy szörfnadrág jobb lett volna, tehát én azt mondanám, hogy vállalom a profilomhoz a képet mert jól reprezentálja hogyan nézek ki.

Ugyanakkor ebben a fehér gatyában görnyedten pózolás meg lehet, hogy ellenszenvet vált ki. Nem tudok dönteni.

2023. márc. 31. 17:55
 2/23 A kérdező kommentje:
Őszíntén kérdezem hogy ez egynek elmegy-e vállalható, vagy tényleg töröljem amilyen gyorsan lehet?
2023. márc. 31. 17:56
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Alekosz vagy? :-D
2023. márc. 31. 17:59
 4/23 A kérdező kommentje:
Aha alekosz vagyok. mivan? :D
2023. márc. 31. 18:00
 5/23 A kérdező kommentje:
Na várok még egy órát aztán ha mindenki egybefüggően azt mondja akkor hagyom vagy törlöm.
2023. márc. 31. 18:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a fürdőnadrág olyan, mintha alsónadrág lenne. Ez miatt, nem raknám fel. De nem vagyok naprakész a divatban. 47/N
2023. márc. 31. 18:23
 7/23 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmi gond nincs vele.
2023. márc. 31. 18:24
 8/23 A kérdező kommentje:

Fürdőnadrág és viszont tényleg olyan mintha alsónadrág lenne.

Letöröltem inkább. Csak már megőrülök mert háromszor kiposztoltam és háromszor le is töröltem, nem tudok dönteni mi legyen vele.

2023. márc. 31. 18:33
 9/23 A kérdező kommentje:
De még várok a szavazatokra, ha esetleg a ne töröljem vezet, akkor még este visszarakom majd..
2023. márc. 31. 18:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzel a fotóval akarsz csajt felszedni, az gáz.
2023. márc. 31. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!