(még egy ilyen kérdés : ) mi a véleményed rólam? :D
Figyelt kérdés
szerintem kicsit úgy tűnik mintha kancsal lennék, de amúgy a szemeimmel minden rendben. :D
egy kicsit élesíteni kelet a képen, mert nagyon homályos volt. (mellesleg hány évesnek gondolsz?:D jó tudom, hogy ezen a képen elég kislányos az arcom... :)
2010. okt. 7. 19:27
11/25 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, olyan aranyos, az orrod és a szemed is tetszik :) Hány éves vagy?
13/25 A kérdező kommentje:
szóval túl kislányos a kép?:/ :D
azért szerintem még mindig jobb ha pucsítanék, meg a számat csücsöríteném.. mindegy ez az én véleményem.
persze a rossz véleményeket is elfogadom, és köszönöm a válaszokat. :)
2010. okt. 7. 19:49
14/25 anonim válasza:
nem a kép kislányos, hanem az arcod. Nem baj, hogy nem nézel ki többnek, mint ami vagy! Pont így a jó. (márha nem 15 vagy,mert akk nem annyinak nézel ki:), de ennek csak örülni kell, 30 évesen is csak 25 leszel:D )
15/25 anonim válasza:
Aranyos vagy :D csak a szemed :/.. fura :D
16/25 anonim válasza:
13-nak nézlek, nem vagy kancsal. Kár hogy hiányzik a fél fejed a képről.Átlagos. Nem fordulnak utánad az utcán, ugye?
17/25 anonim válasza:
12-13 éves kislány után minek fordulna meg akárki is az utcán? ugyanmár.
18/25 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel egy olyan képet, ami eleve éles volt, rajta van az egész fejed, nem meresztgeted a szemed és nem torzít. Ugyanis így eléggé alien vagy. :D De valószínűleg nem vagy csúnya, bár tipikus szépség sem, és ja, jobb, mint a csücsi képek, bár azért ez is kicsit pózer :P
19/25 anonim válasza:
szerintem nagyon édes vagy :)
sokkal szimpibb vagy mint a kis magassarkús ribi kortársaid! nagyon tetszik a szemed :)
19L
20/25 anonim válasza:
Aranyos a kép. Szerintem 14 lehetsz. Az arcod összességében átlagos, de nekem nagyon tetszenek a szemeid. Szép nagyon. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!