A szépség elsősorban az orrtól függ?
Figyelt kérdés
Talán az orr az arc legmeghatározóbb része. Ha csúnya orra van valakinek, az negatív hatással van a kinézetére. Ha pl. zöld, kék, barna szeme van valakinek, az tökmindegy, mindegyik lehet szép. Szerintem egyik orr, sem szép, viszont van, ami nem csúnya. Ha nincs csúnya orra, akkor már szépnek mondható, a többi arcvonás nem számít annyira. Szerintem2023. márc. 14. 00:30
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Egyben az összkép számít, ritka akinek szép orra van, mindenki talál hibát a sajátján, aztán majd eldönti hogy szeretné e megváltoztatni, van e rá lehetősége. Attól még, hogy valakinek nem előnyös az orra, lehet a szeme viszont igen és arra szegeződik legelőször a figyelem. Nincs olyan szerintem, hogy a szépség függene bármitól is, főleg nem az orrtól. Kinek mi…
2/10 anonim válasza:
A szépség az arányoktól és a szimmetriától függ inkább.
3/10 anonim válasza:
Nem.
A kisugárzástól.
Ha az utcán mész biztos fogsz olyan emberrel találkozni aki csak úgy sugárzik. Fel sem méred, hogy hogy is néz ki, csak látod a normális önbizalmát és ragyogását. Szerencsére azért vannak ilyen emberek, random lépkedve az utcán fel lehet egy-egyet ismerni. És baromira nem számít az orruk.
Vagy nézd meg ezt:
Ez szerintem annyira gyönyörű
Százszor inkább a karakteres orrú nő, mintsem az elején lévő beképzeld 3,14csa
5/10 anonim válasza:
Ugy hulyeseg az egesz ahogy van. Ha nincs szep orr csak kevesbe csunya, akkor szep szem sincs.
Tul sok szabadidod van, szerintem.
6/10 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz kérdező, és egyet is értek veled. Nekem nagyon szép a bőröm, a hajam, szépek a szemeim, közepes/átlagos a szám, és nagyon csúnya az orrom. Ez lehúzza az arcomat átlagosra/átlagosan szépre. Szép, vagy legalább nem ronda orral gyönyörű arcom lehetne. A plasztikától nagyon félek, más megoldás nincs.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is szép arcom van. Jól is néznék ki, de a nagy orrom elcsúfítja az egészet. Főleg oldalról nagyon gáz. Amikor covid alatt szájmaszkot kellett hordani, örültem is, hogy eltakarja az orrom.
2023. márc. 14. 17:38
8/10 anonim válasza:
Az arányok számítanak. Ott van Adam Driver a nagy hosszú orrával, mégis sok nőnek bejön. Timothy Chalamet a kampós zsidó orrával - egy csomó lánynak mégis bejön.
9/10 anonim válasza:
Timothee Chalametnek nincs kampós zsidó orra. Adam Driver orra valóban nem szép, ő nem is számít jóképűnek. Cserébe nagyon erős a kisugárzása. Őt ezt teszi "jópasivá". De ő klasszikus értelemben nem jóképű. Egyébként szerintem is az orr a legmeghatározóbb az ember arca szempontjából, plusz a szimmetria és az arányok. De az orr kb. mindent eldönt. Ha az nem szép, akkor cseszheted. Vagy mehetsz plasztikáztatni, amivel lesz egy piszébb, de cserébe asszimmetrikus orrod..
10/10 anonim válasza:
Ez így van!
Nekem ronda nagy orrom van, emiatt mindég elküldtek a nők.
Mindég meghatározta az életemet, persze negatív irányban.
F.46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!