Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha csúnya vagyok?...

Mit tegyek ha csúnya vagyok? (17/L)

Figyelt kérdés
Még soha nem volt kapcsolatom. Írogattak már rám fiúk, de legtöbbször csak szexuális célzattal. Ez azt jelenti, hogy csúnya vagyok? Mit tegyek? Annyira szégyellem a kinézetemet, hogy lesütött szemmel, lehajtott fejjel szoktam mászkálni. Ki tudja megmondani, hogy mennyire reális, hogy ronda vagyok?

2023. márc. 10. 11:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Kérdezz meg egy gyereket ha meg akarod tudni az igazat.

Ha egy pasi mondja rád, hogy ronda vagy akkor lehet, hogy csak bántani akar.

Ha egy lány mondja rád, hogy ronda vagy akkor lehet, hogy csak irigy.

De ha egy kisgyerek mondja rád, hogy ronda vagy akkor ronda vagy.

2023. márc. 10. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Tipikus önbizalomhiányos, utálom magam szindrómás kamasz kérdése. Nem baj, majd kinövöd.

Egyébként ha annyira érdekel, tegyél ide akár fej nélkül egy képet, és megmondjuk, hogy milyen vagy.

2023. márc. 10. 15:09
 13/17 NTBS ***** válasza:
34%
Nem vagy csúnya. Fogadd el magad.
2023. márc. 10. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
#12: egyáltalán nem biztos hogy kinövi
2023. márc. 13. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen az ember még esetlen kamasz, én is csak kb 20 év felett kezdtem megtalálni önmagamat.

Pont azelőtt a nagy kibábozódás előtt állsz, amikor az ember otthagyja a gimit, elkezd dolgozni vagy egyetemre megy, és ez az önnállóság enged kicsit kibontakozni.

Akiket a médiában lász, mint tinik, általában nem reprezentálnak egy reális képet arról, hogy hogy néz ki egy 17 éves csaj, mert 1, a színésznő a 20as éveiben jár, másrészt meg egy falka stylist meg sminkes dolgozik azon, hogy úgy is nézzen ki.

A pasikról meg annyit, hogy van egy nagyszájú réteg akik tipikusan kb bárkit megdugnának, de ennek semmi köze ahhoz, hogy ki az a trófea akit körbe akarnak hordozni.

17 évesen senki nem olyan hű de tapasztalt ám, pár szerencsétlent kivéve, akikről majd 5-10 év múlva leesik, hogy ez a nagy strigula szám inkább ed abúzív kapcsolat volt.

Ezen kívül a fizikai külsőre ne alapozz sokat.

Nekem pl az osztályomban azok a lányok, akik ennyi idősen "jó nők" voltak, általában megrekedtek azon a szinten. Az a klasszikus peaked in highschool eset, aki korán serdült, emiatt népszerű volt, és ez le is foglalta.

15 év távlatából, ezek a lányok nem igazán jutottak messzire az életben, az egyik tesitanár, a másik korán szült és már elvált kisgyerekes anya, a harmadik légiutas kísérő, pincérnő...

Szóval ja, bírd ki a gimit, aztán kb egy év múlva ezek a leosztott szerepek értelmüket vesztik, onnantól te alakítod az életedet.

2023. márc. 20. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha küldesz képet, megmondom, hogy mennyire vagy az.
2023. márc. 20. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A csúnyaság ahogy már írtak relatív. Emeld fel a fejed, legyél magabiztos! Ha valamit nem szeretsz magadon és meg tudod változtatni akkor tedd meg!
2023. ápr. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!