Még soha nem volt kapcsolatom. Írogattak már rám fiúk, de legtöbbször csak szexuális célzattal. Ez azt jelenti, hogy csúnya vagyok? Mit tegyek? Annyira szégyellem a kinézetemet, hogy lesütött szemmel, lehajtott fejjel szoktam mászkálni. Ki tudja megmondani, hogy mennyire reális, hogy ronda vagyok?
Sajnos ezzel együtt kell élned, én férfi vagyok, sosem volt sikerem nőknél, most 46 évesen is átnéznek rajtam.
Fiatalabb koromban azt hittem majd változni fog, de már rájöttem, hogy ami szharul indul, szharul is végződik…
2023. márc. 10. 12:05
3/17 anonim válasza:
Az ember változik mindig idővel. A szépség relatív: van, akinek szép tud lenni egy átlagos valaki is. Nyugi.
2023. márc. 10. 12:20
4/17 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, a magad módján gyönyörű vagy. Lehet ez sokaknak nem tetszik, de van akinek igen. Csak várd meg, ne keresd görcsösen, az igazi úgyis váratlanul fog felbukkanni, akik eleve kapcsolati céllal keresnek meg azokat nem tudom komolyan venni, mert ez nem így működik. Szóval nyugi, minden rendben lesz :) Éld az életed és majd alakul.
2023. márc. 10. 12:21
5/17 anonim válasza:
Ha csúnyának gondolnának nem írnának rád szexuális célzattal sem.
De egyébként ne hagyd, hogy a külsőd és mások véleménye a külsődről határozzák meg az önbecsülésedet. Hagyj fel a beauty influenszerek követésével, keress valamilyen új hobbit vagy érdeklődési kört amiben kiteljesedhetsz, tanulj meg valamilyen skillt vagy nyelvet, keress olyan baráti társaságot akikről tudod, hogy szakadt ruhában és zsíros hajjal is szeretnek. És a legfontosabb: Szeresd magad! <3
2023. márc. 10. 12:25
6/17 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. Csúnyákra nem írogatnak rá szexuális célzattal.
2023. márc. 10. 12:55
7/17 anonim válasza:
Nézz bele a tükörbe milyen ismert hiresebbekre hasonlitasz ?
2023. márc. 10. 13:16
8/17 anonim válasza:
"17/L ..... Írogattak ..rám fiúk, de legtöbbször csak szexuális célzattal." Azt figyelembe vetted, hogy a korosztályod környéki fiuk 99%-a szexuális célzattal irogat lányoknak? Hány lányt ismersz akinek ebben a korban már örök hüséget fogadtak és legalább három évig be is tartották? Erröl az oldalrol nézve nem tudom eldönteni, hogy tényleges a szomoruságod vagy csak egy kicsit valamiért kiborultál? (Ha ugy gondolod, küldj képet magadrol priviben. Megirom a véleményemet rola.)
2023. márc. 10. 13:32
9/17 anonim válasza:
Hát nézd. Szerintem igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad. Ha külsőre 100-ból 99 azt mondja, hogy de igen is szép vagy, de te lehangolt, szomorú, önbizalomhianyos stb vagy, akkor nem fogod magad szépnek látni. Viszont, ha belül viszonylag rendben vagy, akkor ez kívül is látszódni fog.
17 évesen meg még nem kell temetned magad, rengeteget fog változni a külsőd es a stilusod is.
2023. márc. 10. 13:51
10/17 anonim válasza:
9 es # A szépség fizikai biológiai létező jellegzetesség jelenség , arányok harmonia esztétika . Az más téma hogy az illető elegedett maximalista hiú vagy nem foglalkozik a külsőség kérdéssel .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!