Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon látszik szerintetek...

Nagyon látszik szerintetek valakin, ha csak olcsóbb fast fashion boltokból, netes oldalakról, turkálókból öltözködök ?

Figyelt kérdés

GATE shop, Shein, Born2Be, H&M, C&A, turik, kínai

Ezekről a helyekről öltözködök. Nincsenek márkás ruháim, de szépen össze tudom állítani őket és változatosan hordani a darabokat.

2023. márc. 6. 01:28
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

Nyilván ha elhasználódnak akkor az meglátszik, de ez a luxusmárkáknál is így van. Annyi a különbség, hogy a luxusmárkás dolgok általában tovább bírják.

Azonban az utcán senki se fog odamenni hozzád és megtapogatni a ruhádat. Így ennek értelmében csak az árulkodik, hogy milyen az összhatás.

Egyébként mindegyik felsorolt oldalon/boltba vannak nagyon jó és nagyon rossz minőségű termékek. Lehet fújolni a poliészerre, de van nagyon jó minőségű is belőle, nem mindegyik fog izzasztani - és amúgy sem minden ember hajlamos az izzadásra olyan szinten mint más.

Amire fontos figyelni az a mosási és vasalási hőfok. A legtöbb ember nem is vasalja a ruháit, de hidd el, az baromi sokat tud számítani.

A ruha életét mérföldekkel tudod meghosszabbítani ha megfelelően ápolod.

Amúgy a legtöbb ember nem ismeri rendesen az anyagokat. Az egy dolog, hogy a bársonyt kb. mindenki felismeri, de egy pamutot összehasonlítani egy viszkozzal már nem tudnának, a fényesekre meg rengetegen mondanak selymet. Szóval kár azzal foglalkozni ki-mit gondol amíg te megfelelően ápoltan nézel ki.

2023. márc. 6. 06:43
 2/5 Metionin ***** válasza:
93%
Szerintem nem. A nagyon tipikus kínait felismerem, a többit nem. Nekem a legtöbb cuccom turis és eddig mindenki csodálkozott, amikor megtudta. Volt, aki a ruháim alapján tök gazdagnak hitt.
2023. márc. 6. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, van az a felismerhető, strasszos, neonos, hatalmas feliratos kínai, de én nem ezeket hordok. Csak sima, basic alapdarabjaim meg fehérneműim vannak onnan.
2023. márc. 6. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Most egyenesen divat a fastfashion és a turi, én a legtöbb fastfashion bolt ruháit felismerem, de nem a minőségük miatt, hanem mert állandóan a h&m, shein, new yorker és hasonlók oldalait nézegetem.

Turizni szerintem az egyik legjobb dolog a világon, tök jó dolgokat lehet találni, nagyon olcsón.

Szóval szerintem aki nagyon sokat vásárol ruhát, "jártas a témában" az felismeri.

2023. márc. 6. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
A legtöbb embernek nincsen pénze Guccira,MCKRa így marad a H&M és a többi fast fashion márka.Ha nincsen agyon mosva,használva nem látszik rajta.A tipikus kínai ruházatot viszont fel lehet simán irmerni.
2023. márc. 6. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!