Nagyon látszik szerintetek valakin, ha csak olcsóbb fast fashion boltokból, netes oldalakról, turkálókból öltözködök ?
GATE shop, Shein, Born2Be, H&M, C&A, turik, kínai
Ezekről a helyekről öltözködök. Nincsenek márkás ruháim, de szépen össze tudom állítani őket és változatosan hordani a darabokat.
Nem.
Nyilván ha elhasználódnak akkor az meglátszik, de ez a luxusmárkáknál is így van. Annyi a különbség, hogy a luxusmárkás dolgok általában tovább bírják.
Azonban az utcán senki se fog odamenni hozzád és megtapogatni a ruhádat. Így ennek értelmében csak az árulkodik, hogy milyen az összhatás.
Egyébként mindegyik felsorolt oldalon/boltba vannak nagyon jó és nagyon rossz minőségű termékek. Lehet fújolni a poliészerre, de van nagyon jó minőségű is belőle, nem mindegyik fog izzasztani - és amúgy sem minden ember hajlamos az izzadásra olyan szinten mint más.
Amire fontos figyelni az a mosási és vasalási hőfok. A legtöbb ember nem is vasalja a ruháit, de hidd el, az baromi sokat tud számítani.
A ruha életét mérföldekkel tudod meghosszabbítani ha megfelelően ápolod.
Amúgy a legtöbb ember nem ismeri rendesen az anyagokat. Az egy dolog, hogy a bársonyt kb. mindenki felismeri, de egy pamutot összehasonlítani egy viszkozzal már nem tudnának, a fényesekre meg rengetegen mondanak selymet. Szóval kár azzal foglalkozni ki-mit gondol amíg te megfelelően ápoltan nézel ki.
Most egyenesen divat a fastfashion és a turi, én a legtöbb fastfashion bolt ruháit felismerem, de nem a minőségük miatt, hanem mert állandóan a h&m, shein, new yorker és hasonlók oldalait nézegetem.
Turizni szerintem az egyik legjobb dolog a világon, tök jó dolgokat lehet találni, nagyon olcsón.
Szóval szerintem aki nagyon sokat vásárol ruhát, "jártas a témában" az felismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!