Mit lehet megengedni egy lassan 12 éves lánynak?
12 évesen hová menne magas sarkú cipőben?!
A borotválás nem gond, ez szerintem nem is "megengedés" kérdése.
A "nőies ruha" meg elég relatív fogalom, konkretizálhatnád, mire gondolsz.
Magassarkut csak unnepsegre engednem. Borotvalas helyett inkabb gyanta. (Az jobban faj, de nem kell szerencsetlenkednie es 3 naponta ujra megcsinalnia mert visszano.) A noies ruhak az tenyleg egy tag fogalom. Pl. Egy mely kivagasos elol hatul polot azert ne vegyen fol. De egy toppot amin csak a hasa van kint azt siman. (persze ha engedi a suli)
Egyedul neveled? Mert ha nem akkor az anyukaja is tud az ilyesmikben segiteni.
Borotválás, top, melltartó onnantól, amikortól kell. Minden kislány máskortól szőrösödik vagy nőiesedik. Borotvából 3 pengés női borotvát vegyetek, azzal kb lehetetlen megvágni magad.
Cipő: kis sarkú cipőket már hordhat (ilyen 3-5 cm-re gondoltam) de csak alkalmakra (iskolai ünnepség, templom, színház stb.) rendes, igazi magassarkú még nem, nem is egészséges
Nőies ruhák: mit értesz ez alatt? Általában azért lehet látni, hogy melyik ruhát tervezték nőkre és melyiket tinikre. Mély kivágásos, sokat mutató, kelletlen mintázatú (kezek a mellen, feneken) feliratú (bad bitch, sexy time anytime etc). ruhákat élből nem. Szoknya rövidsége max térd felett.
Szortelenites: igen
Magassarku: max ilyen 1-2 centis vastagabb sarku cipo unnepsegekre
Noies ruha: ez nem tudom mit takar
12 évesnek esetleg ajánld fel, hogy elviszed kozmetikushoz gyantázásra. Ha meg pattanásos is szerencsétlen, akkor arctisztításra mindenképp. De valami normálishoz, ahol el is mondják neki, hogy milyen krémeket használjon (vagy ne használjon).
(Én 35 évesen találtam meg a kozmetikusomat, aki végre normális krémeket ajánlott, sőt, azt is elmondta, hogy mire ügyeljek az összetevőknél, ha épp az nincs, amit ő ajánlott.)
Amúgy biztos van az iskolában szülői értekezlet, ott megkérdezheted az anyukákat, gondolom egyedül neveled a gyereket, azért nem az anyját kérdezed.
Szerintem egyikre sincs szüksége.
Mit kell borotválni? Az arcát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!