Megengednétek a 12 éves lányotoknak h haspólót hordjon és fekete legyen a körme az iskolában?
A körömlakkot igen, ha az iskolában nem szólnak érte. A fekete csak egy szín, nincs különbség, hogy zöldre, rózsaszínre vagy feketére keni-e.
A haspóló mehet nyáron, szünetben sulin kívül, az arra való.
Igen, miért ne?
Tanuláskor különösen fontos, hogy abban legyen, amiben jól érzi magát.
Haspólót iskolába nem. Nekünk még nem is engedték, pedig sima állami gimibe jártam, 7 éve érettségiztem, szóval nem az őskorról beszélek. Akkor is pár lánynak már a dereka kicsit szabadon volt, de konkrét haspólóért a tanárok szóltak. Az iskola az ő munkahelye, kortól függetlenül tanulja meg, hogy van amit jól nevelt ember nem vesz fel a munkahelyére. A haspóló is ilyen. Iskolán kívül felőlem hordhatja.
A körömlakk engem nem érdekel, ha az iskola engedi, akkor felőlem fesse amilyenre akarja.
Milyen csodás világban élünk, hogy azt pontozzátok le, aki a praktikus szempontokat nézi (érezze jól magát benne), és az a menő, aki inkább kényelmetlen cuccokba kényszeríti magát, mert jajj mit szólnak majd. Amúgy végül mit szóltak? 😃
Egyébként én irodában dolgozom, ahova ügyfelek is jönnek be, de sosem volt gond szolidabb haspólókból. Abból inkább, hogy valaki szarul dolgozott 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!