Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megengednétek a 12 éves...

Megengednétek a 12 éves lányotoknak h haspólót hordjon és fekete legyen a körme az iskolában?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Iskolába nem, iskolán kívül igen.
2022. aug. 21. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem, mivel nem tiniprostit nevelek.
2022. aug. 21. 13:33
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Amikor én ennyi idős voltam tilos volt az iskolába lakkozni a körmünket.
2022. aug. 21. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem, és ahogy írták esélyes, hogy az iskolában sem engednék meg
2022. aug. 21. 15:13
 5/11 Metionin ***** válasza:
81%

A körömlakkot igen, ha az iskolában nem szólnak érte. A fekete csak egy szín, nincs különbség, hogy zöldre, rózsaszínre vagy feketére keni-e.

A haspóló mehet nyáron, szünetben sulin kívül, az arra való.

2022. aug. 21. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha az iskolában engedik, igen.
2022. aug. 21. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Igen, miért ne?

Tanuláskor különösen fontos, hogy abban legyen, amiben jól érzi magát.

2022. aug. 21. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Haspólót iskolába nem. Nekünk még nem is engedték, pedig sima állami gimibe jártam, 7 éve érettségiztem, szóval nem az őskorról beszélek. Akkor is pár lánynak már a dereka kicsit szabadon volt, de konkrét haspólóért a tanárok szóltak. Az iskola az ő munkahelye, kortól függetlenül tanulja meg, hogy van amit jól nevelt ember nem vesz fel a munkahelyére. A haspóló is ilyen. Iskolán kívül felőlem hordhatja.

A körömlakk engem nem érdekel, ha az iskola engedi, akkor felőlem fesse amilyenre akarja.

2022. aug. 22. 10:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen csodás világban élünk, hogy azt pontozzátok le, aki a praktikus szempontokat nézi (érezze jól magát benne), és az a menő, aki inkább kényelmetlen cuccokba kényszeríti magát, mert jajj mit szólnak majd. Amúgy végül mit szóltak? 😃

Egyébként én irodában dolgozom, ahova ügyfelek is jönnek be, de sosem volt gond szolidabb haspólókból. Abból inkább, hogy valaki szarul dolgozott 😃

2022. aug. 22. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
Én tapadós latex ruciban küldeném az iskolába,elvégre az iskolában ugyis az a lényeg,hogy minél ku..ásabb legyen a kinézet.
2022. aug. 24. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!