Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen nehéz jó nőnek lenni?

Ilyen nehéz jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 22 éves lány vagyok,és nagyon sokszor kevésnek érzem magam más nőkhöz viszonyítva.

Én próbáltam itthon edzeni sokat,természetes fehérjéket bevinni, mégsem lettem bomba.

Másoknak brutál nagy fenekük,csinos derekuk,keres nagy mellük van. Feltűnőek.

Én nagyjából egy általános kategória vagyok. De semmiből nincs nagy ..

Ti lányok küszködtök ezzel az érzéssel? Hogy nem vagytok elegek bárhogy próbáljátok?

Plussz nekem önbizalomhiányom is van,ami rátesz még pár lapáttal.

Egy ideje nem tornásztam,lett egy pici pocakom is,és most még rondábnak érzem magam😔

Olyan nehéz így.

2023. febr. 25. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Nalad szerintem inkabb belső a probléma forrása(önbizalom és önbecsülés hiánya).

Egyébként meg nem lehet mindenki jó nő.

Én speciel szintén nem tartom magam annak a tipikus jó nőnek(főleg ha az insta jó nőhöz kellene hasonlítani magam). Inkább a kislányos-klasszikus típus vonalon mozgok, de nem ettől leszek kevesebb mint amazok.

2023. febr. 25. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egy két éve kezdtem el változtatni magamon, azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Sokat hozzá tett hogy elkezdtem sminkelni és figyelni az öltözködésemre. Utána néztem hogy milyen színek, ruhafazonok állnak jól, kipróbáltam különbőző stílusokat hogy melyik illik igazán hozzám. Nagyjából ki is alakult a saját stílusom.

Régebben én is otthon edzettem, de nem fejlődtem túl sokat. Aztán elkezdtem konditerembe járni, és azóta tényleg látom az eredményt. De mentálisan is jót tett nekem.

Talán az is segített abban hogy több lett az önbizalmam hogy azokra az emberekre kezdtem el koncentrálni akik elfogadnak úgy ahogy vagyok, a barátaimnak sok mindent köszönhetek.

2023. febr. 26. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Az otthoni edzés az csak akkor látványos, ha tényleg profin ért valaki a táplálkozáshoz, az edzéshez, emellett szigorú magával és nem lazsálja el.Mert a legtöbben képtelenek önszorgalomból olyan pontosan és keményen edzeni maguktól, mintha egy profi edző megmondaná mit tegyenek és húzná magával a közösség, a sporttársak.

Emellett ugyanúgy szükség van az otthoni edzéshez is eszközökre.

Amik alap dolgok azok a kézi súlyzók, kettlebellek, fitness szalag lábra, kar súlyok, láb súlyok, stb.Aki ért hozzá, ezekkel már tud csinálni olyan otthoni edzést ami saját testsúlyos+ súlyzós, kardióval(pl futás, séta ingyen van).De ezekkel is csak bizonyos szintig lehet eljutni, nyilván testépítéshez ez nem elég.

Attól is függ te mit akarnál elérni, milyen hozzá a genetikád.

Én járok több helyre edzeni, spinning/spinracing az, ami állandó.

Emellett otthon is szoktam saját testsúlyos gyakorlatokat(plusz ha úgy van kar- és láb súllyal) végezni és súlyzózni.

Guggolni pl. 10kg-al KEZDTEM, mikor edzetlen voltam.És nem, nem vagyok durván izmos, simán kerek, csajos fenekem van.

2023. febr. 27. 12:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Valaki szépnek születik van aki nem.

Aki nem és az akar lenni a szépekhez méri magát és sose lesz önbizalma.

Engedd el ezt a megfelelési kényszert. Valaki így is szeretni fog ha emberileg jó vagy.

2023. márc. 14. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:

A szépség egy baromi szubjektív dolog. Hogy kinek milyen a "jó nő", az ehhez híven egy igen széles tartományban mozoghat. Ehhez hozzá jön az, hogy az emberek sokfélék, ezért alakban s méretben kiadódnak extrémumok. Mindig fogsz találni olyanokat, akiknek nagyobb a feneke. De ez teljesen normális. Olyat is fogsz találni, akinek meg kisebb. Ha valaki kikerekíti a mindenét, nagyon jó a szóhasználatod, annyit ér el, hogy feltűnő lesz. És az pont annyira elég, hogy meg akarják toszni, de attól még nem lesz jobb nő. Hacsak nem az a terved, hogy a fél várossal rövid úton lefeküdj, akkor semmi értelme pusztán kinézetben feltűnőnek lenni. Kinézettel személyiséggel tudással mindennel együtt légy érdekesnek (nem feltűnő), így egyben egy teljes értékű emberhez lehet kapcsolódni.

Ez megint szubjektív, de nekem pl. sokkal jobban bejön egy olyan valaki, aki az aktuális kinézetével mint adottsággal éli a világát, mint egy olyan valaki, aki ugyan eggyel kerekebb, de közben egész nap azon görcsöl, hogy mikorra tudna besuvvasztani plusz egy edzést, meg nem lehet vele beszélgetéshez bedobni egy jó sört, mert az túl sok szénhidrát.

Remélem segítettem valamennyit az önértékelésed feljebb húzásában.

2023. ápr. 23. 02:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!