Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Milyen haj tetszik...

Nők! Milyen haj tetszik legjobban egy férfin? Linkeljetek képet!

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Senki sem a haj alapján dönt. Aki azt mondja, hogy tetszik az xy haj, az igazából csak talált egy olyan képet amin bejön a pasi arca, nem pedig a haja.

Tessék itt egy rövid haj, ez is jól néz ki, mert jóképű pasi hordja: [link]

A lényeg, hogy olyan hajat válassz ami illik az arcformádhoz és a hajad textúrájához, illetve karban tudod tartani.

2023. febr. 24. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én az extrémitások híve vagyok, szóval vagy kopasz vagy nagyon hosszú.
2023. febr. 25. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
#10 valszeg mert nem az tetszik nekik.
2023. febr. 26. 16:41
 14/14 anonim válasza:

#13: Nem neked szólt a megjegyzés, hanem az ügyeletes "nem azért nincs barátnőd mert kopasz vagy/kopaszodsz" illetve "ne fogd arra, vannak nők, akiknek kifejezetten az jön be" trolloknak. Próbáltam rávilágítani, hogy ennyi válaszból nem igazán említette senki, hogy neki az jönne be.

Igazából csalódtam is, mert legalább 1-1 ilyen Vin Diesel-t vagy Jeremy Meeks-t vártam volna, de csak ilyen franciahajú b#zigyerekeket linkeltek.

2023. febr. 27. 00:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!