Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezt a férfit vonzónak találjátok?

Ezt a férfit vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés

Vagy kényelmetlen, ha olyan van melletetek aki túl jól néz ki?:

[link]

[link]

[link]

2023. febr. 21. 20:26
1 2 3 4
 21/36 K.O. ***** válasza:
100%
ne hidd azt, mert valakinek meg pont az jon be:) testalkatra mondjuk mar nekem se jon be a john, de a testerol nem is mutattal kepet, csak az arcarol, tehat arrol tudtam beszelni, sztem a tokeletes nem a modell kinezetu pasik, hanem az arany kozeput.. a modell tipusok nekemmar tulzasok.. nincs baj az apoltsaggal, sot, de ne legyen latvanyosan kiigazitva a szemoldoke, kihuzva a szeme stb stb ne legyen szetgyurva, nekem boven eleg ha sportos, tehat nekem ezek a tulzasok nem jonnek be
2023. febr. 22. 08:39
 22/36 K.O. ***** válasza:

pl ez, venti:D nekem o a "tokeletes"

ha mosolyog is jol nez ki, ha nem mosolyog akkor is, sztem teljesen jo

[link]

ugyhogy a fejere nem tudok rakotni, karakteres arc, szep mosoly, jo szaja is van, nekem mindig is a sotet haj-sotet szem kombo jott be, teste is teljesen oke

[link]

bar mar azota kigyurta magat o is.. de ezen a kepen teljesen oke

popija is tizpertizes:D

[link]

egyedul a laba ami nem jon be, de hat istenem, o is ember:D baaar, mar neha elgondolkoztato, mert nekem szinte tokeletes:D

de mint mondtam, a kulso csak egy dolog, vannak sokkal fontosabb dolgok, azok meg pont nem latszodnak

2023. febr. 22. 09:24
 23/36 anonim ***** válasza:
76%
Elárulok egy titkot. Jó nőként. Pasiknál a durván kigyúrt test és a hangsúlyos állkapocs már kiment a divatból. Szívesen.
2023. febr. 22. 11:53
 24/36 A kérdező kommentje:

#23, ugye nem vagy leszbikus?

Mert az állkapocs, a fizikum/izom, arcszőrzet, rövidebb haj, ezek tesznek valakit férfivá külsőleg.

Ha ezekkel nem rendelkezik, akkor mitől férfi? Ugyanúgy néz ki mint egy nő csak himbilimbije van a lába között.

2023. febr. 22. 12:54
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok leszbikus. Nézd, ha nem érted, hogy mi az aranyközépút, akkor nem állok le magyarázni. Az általad linkelt férfi nagyon durván too much. És akkor finom voltam.
2023. febr. 22. 17:52
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint egy karikatúra. Neked bejönnek a hatalmas lufimellű kacsaszájú szétsminkelt nők?
2023. febr. 23. 21:56
 27/36 anonim ***** válasza:

Na mutatok egy jó pasit jó állal.

[link]

Hozzá képest az általad linkelt csávó olyan, mint VV Szandika Palvin Barbihoz képest.

2023. febr. 23. 22:00
 28/36 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Tessék, nekem ez egy vonzó férfias férfi. Ízlések és pofonok

18/L

2023. febr. 24. 08:13
 29/36 A kérdező kommentje:

"durván kigyúrt test és a hangsúlyos állkapocs már kiment a divatból"

Az hogy valami neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy úgy is van. Ez csak a saját véleményed/ízlésed, ez alapján ne általánosíts, hogy mindenkinek ez az ízlése, meg hogy kiment a divatból.

2023. febr. 24. 10:44
 30/36 K.O. ***** válasza:
100%

08:13

komoly?

2023. febr. 24. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!