Shein body méretek?
Figyelt kérdés
Ha Shein-en az egyberészes fürdőruhából jó az S méret, akkor nyári, pántos body-ból is válasszak S méretet?
Ez olyan fazon, hogy nem szabad lötyögnie, mert meg kell tartania a mellet. Nyitott hátú, nem lehet hozzá melltartót húzni.
Amúgy S-M között vagyok.
2023. febr. 21. 05:18
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, tudom, de inkább tapasztalatok érdekelnének. :)
Magas és vékony vagyok, egyik mérettáblázatba se illek teljesen bele és nem is mindig az igazság van rajta. :D nadrágoknál már megszívtam.
Mindenesetre, köszi a válaszodat!:)
2023. febr. 21. 13:03
3/4 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy teljesen európai a méretezés. Fürdőruhát és bodyt is rendeltem már, mindkettő jó lett. Eddig mindenből ugyanazt a méretet választottam, és minden jó lett. Nagyon nézd át a visszajelzéseket amin a lányok vannak, mérettel és magával a termékkel, sok következtetést le lehet vonni belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Végül így tettem. S méretet rendeltem, remélem jó lesz. :) Azt írták nyúlékony az anyaga. És hasonló testalkatú lányokon is S volt.
2023. febr. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!