Szinte mindenhol szőrös vagyok. Van valami tanácsotok? (16/L)
Szóval igen, mindenhol és ez látszik is. A hasamon, a hátamon, lábamon, karomon, vállamon, fenekemen, stb.. Tudom, hogy ez normális, de engem nagyon zavar. Persze van rengeteg lehetőség: gyanta, szőrtelenítő krém, kozmetikus, stb. De az a helyzet, hogy a szüleim elég konzervatívak és nem igen engednék egyiket se. Anyukám még a gyantát is ellenzi: nem is vesz nekem. Én meg a saját zsebpénzemből nem tudok, mert igazából nem kapok. Esetleg ha a kajapénzem elteszem, de azt nem szeretném. Szóval mikor megkértem, hogy hadd vegyek gyantát, akkor ezt az egész szőrtelenítés dolgot feleslegesnek találta és össze is vesztünk. Még a borotvát is ellenzi, merthogy attól is csak megerősödik a szőr (tudom, hogy ez nem igaz). Otthon csak egy epillátorunk van, ami már alig működik és amúgysem használhatom mindenhova. Amikor felhozom, hogy zavar, hogy ennyire szőrös vagyok, akkor mindig azt mondja, hogy nem is látszik, meg csak kitalálom, stb... Pedig tényleg elég feltűnő. Utánanéztem a gyantáknak, szőrtelenítőkrémeknek és ha úgy vesszük, hogy nekem kb mindenhova kéne, nem túl olcsó. Jelenleg 4000 forintom van, amit kb fél év alatt spórolgattam össze és ezt nem szeretném erre elkölteni. Ebből amúgyis talán csak a gyanta jön ki 1x. Nyáron mennék dolgozni, de persze az ott összeszedett pénzem se szeretném, hogy csak erre menjen el. Aztán a hátamról, meg pár részről amúgyse tudnám leszedni a szőrt, de a kozmetikust fel se vetem, mert ugyanaz jön, mint a gyantánál és a borotvánál: hogy nekem ilyen szőrtelenítési mániám van, meghogy ennyi idősen minek, vagy, hogy minden embernek van szőre.
És tudom, hogy elég gáz, hogy 16 évesen mindenhez engedélyt kell kérnem, de mivel nincs saját zsebpénzem, nem tudok mit csinálni.
A másik probléma, hogy a szüleim láncdohányosok és eléggé úgy szűrtem le, hogy sajnálják előlem a pénzt. Főleg anyám. Lassan már ott tartunk, hogy heti 1 db ezrest is sajnál tőlem, amit mekire költök
Sziasztok, megoldodott mar a problema. A kedves/egyutterzo kommenteket koszonom, a tobbiek meg lehetoleg ne akarjanak endokrinologushoz kuldeni :)
Tovabbi szep napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!