Valami tanacsotok van arra, hogy egy sima koromlakk hogy maradjon fent tovabb?
Figyelt kérdés
Barmi tanacsot elfogadok,mert neha mar masnap reggel jon le a kormomrol2017. jún. 20. 13:50
1/8 BGdó válasza:
Én azt ajánlom, hogy fess rá egy vagy akár kettő réteg átlátszó körömlakkot. Még azt a módszert tudnám mondani, hogy szárításnál tedd be egy tál hideg vízbe a körmöd. Ha ezek nem válnak be lehet hogy érdemes márkásabb körömlakkot venni. remélem tudtam segíteni :D
2/8 anonim válasza:
Mielott elkedened kikenni, torold at koromlakklemosoval. Ezutan kenj fel egy alaplakkot, majd a szint, legalabb ket retegben, es vegul egy fedolakkot. Nekem igy egy hetig birja, de az otszaz forintos koromlakkokkal ez nem fog mukodni.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Masodik valaszolo,te milyen markaju koromlakkokat szoktal hasznalni?
2017. jún. 21. 00:34
4/8 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem eddig az Astor Quick & Shine maradt fent a legtovább, de sok más jó van. Legutóbb a Trend it up körömlakkjait próbáltam, többet is vettem egyszerre, de másnapra már lepattogot. :D
5/8 anonim válasza:
Nekem tipikusan olyan körmöm van, amiről a legjobb lakk is 1, néha 2 nap után elkezd peregni... ezt én alap-és fedőlakkal tudom 1-2 nappal tovább húzni. Én a Rimmel Nail Rescue családból használok egy ilyen 2 az 1-ben alap- és fedőlakkot.
Illetve még annyi, hogy 2 vékony rétegben festem a lakkokat a körmeimre, még azokat is, amik 1 rétegben fognak. Plusz minden festés előtt reszelek picit a körmeimből, hogy ne legyen a végük egyenetlen, mert nekem attól is pattog, ha beakad valahova pl.
6/8 anonim válasza:
Festés előtt lemosóval át kell törölni a körmöket, hogy minden olaj és szennyeződés lejöjjön róluk. Utána alaplakk, ebből nagyon jó a Rimmel Nail Rescue családja, illetve az Essence és az Astor alaplakkok. Ezután szín 2 rétegben. Olyan vékonyan kell festeni a színt, amennyire csak lehetséges, hiszen minél vastagabb lesz a végén a lakkréteg, annál könnyebben pattan le. Ami fontos még, hogy ne csak a körmöd felső részét fesd le, hanem a körömvég élét is. Így lezárod a lakkot és nem pattan le vagy kopik meg olyan gyorsan. Végül fedőlakk, ebből szintén az Astor és az Essence termékeit tudom ajánlani. Rakhatod a kezed hideg vízbe, vagy választhatsz szárítást gyorsító fedőlakkot, így kevésbé lesz sérülékeny a körmöd. És ami körülbelül a legfontosabb, hogy csak akkor kend a következő réteget, ha az alatta lévő már teljesen koppanósra száradt. Így nekem az 500 forintos Essence lakkok is tökéletesek legalább 5 napig.
7/8 anonim válasza:
Én 3 hetente festem a körmöm,sima körömlakk.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!