Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet bizni az about you ban?

Lehet bizni az about you ban?

Figyelt kérdés
Nem reg rendeltem egy cipot onnan es mar kezd levalni a talpa. Ez egy tommy hilfiger cipo 45k korul vettem. Kicsit felhaborito, hogy vagyonokert veszek onnan ruhat es alig birnak par honapot. (A tobbi onnan rendelt termekem is hamar tonkre ment)

2023. febr. 11. 20:09
 1/5 anonim válasza:
94%
Igen, lehet bizni benne. Nem egyszer rendeltem onnan, nem volt még problemam :)
2023. febr. 11. 20:25
 2/5 anonim válasza:
84%
Miért ne lehetne? Mi köze az About You-nak a hibás Tommy Hilfiger cipődhöz?
2023. febr. 11. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Az About You csak egy platform, a rossz minőségű termékek nem az ő hibájuk. A Hilfiger is csak kínai vacak, a márkát fizeted meg nem a minőséget. A vackok meg pár hónap alatt tönkre mennek. Ha boltban vetted volna is levált volna.
2023. febr. 12. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:
3: Esetleg tudnal jo minosegu cipo markakat leirni, amiket szerinted erdemes megvasarolni?
2023. febr. 12. 17:23
 5/5 anonim válasza:

Az egyik legmegbízhatóbb oldal. A termék minőségéről nem ők tehetnek. Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Adidas, Nike ezeket kerüld.

Rieker, Puma gyártanak minőségi cipőket.

2023. márc. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!