Az izzadásgátló dezodor alkalmazása esetén parfümöt is lehet/kell ugyanúgy használni?
Szóval befújom magam izzadásgátló dezodorral aminek van egy illata.
A ruhámra pedig rakhatok parfümöt vagy hogy szokták ezt?
Eddig csak parfümöt használtam.
Jajjajj.
Itt több féle problémát is felfedezni vélek:
1) Parfümöt nem a ruhára érdemes fújni. (Kivéve a gagyi piaciak -egyébként én is gagyit használok,de nem piacit-, mert azok a ruhán legalább valameddig megmaradnak)
2) Parfümöt semmilyen esetben NEM KELL használni. Lehetni lehet, ha azt szeretnéd.
3) Hiába fújja a ruháját valaki parfümmel, és mosakodik tisztességesen, akár napi kétszer is megmossa a hónalját, az szinte biztos, hogy hónaljszagú lesz. Kivált kép a tini lányokra jellemző a hagyma szag.
Most akkor válaszolok a kérdésedre is: Izzadásgátló mellett lehet használni parfümöt is, igen. Én is így teszek. Érdemes egy enyhébb illatú dezodort választani, hogy dominálhasson a parfüm. Vagy van illatmentes is.
(A golyós dezodort szerintem ne használja senki. A világ leggusztustalanabb találmánya. Ezt csak úgy zárjóleben jegyzem meg)
Lehet. Én nem szeretem az izzadásgátlót illatát, így olyat választok, ami semleges, nem erős. És a megszokott parfümömet használom mindig.
De ha csak az egyiket használod, akkor az mindenképpen az izzadásgátló legyen. Azt nem helyettesíti a parfüm. Viszont ha találtál egy jó illatú izzadásgátlót, a mellé nem kell mindenképpen parfüm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!