Divat lett a duciság,vagy csak nagy étkűek a jó pasik és jó nők?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg,amelyik környezetbe vannak szép, attraktív személyek mindig egy kicsit husisabbak,nem csontkollekciók,imádnak enni.A leghelyesebb gyerekeim is ducibbak egy két fokkal mint a másikak.Én is attraktív tehát az àtlagosnàl szebb ember vagyok és én minden percben ennék ha tehetném és lenne annyi ennivalóm.🤭 Hogy van kapcsolatban a szépség a jóevő természettel?Az önelégedettség étvágyhoz vezethetne??2023. febr. 11. 12:40
1/6 anonim válasza:
Úgy függ össze, hogy te azokat látod szépnek, akik testesek. Ez is egy vélemény, nincs is vele baj, amíg nem akarod ráerőltetni másokra.
2/6 anonim válasza:
Én rusnya létemre szintén zabálnék egész nap. Szóval az elméleted megbukott.
3/6 Noren1989 válasza:
Nos, ezek alapjàn, te engem nem vonzanàl...
Vagy szégyentelenül hülye vagy, vagy fogyatékos.
Ez összefüggésben àllhat azzal is, h mit tekintesz szemrevalónak.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a sok háj a szép embereket elrontja. Eltorzul az arca, az alakja...
Én nagyon vékony vagyok, bár próbálok picit hízni, hogy szebb alakom legyen. Többen kérdezték már, hogy modelkedem-e, tehát csak nem lehetek olyan ronda.
5/6 anonim válasza:
Te a kövéreket látod szépnek, ennyi. Más meg nem.
6/6 anonim válasza:
Nemzetközi viszonylatban most divat lett elhízni, főleg a fiataloknak. Lányoknál a mainstream ideál most a telt alkat mellett kiemelkedően nagy mell és fenék, fiúknál pedig az "apatest", minél hájasabb hassal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!