Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor milyen nők a vonzóak?

Most akkor milyen nők a vonzóak?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy egy nő, akárhogy néz ki,.azt mindig kritizálni fogják. A vékony barátnőimet azért szidják mert gebék, e telteket azért, mert tehenek. Én alacsony vagyok, mindenki cikiz érte, de a magas lányoknak meg azt mondják nem nőiesek. Ha valakinek kicsi a melle, az a baj, ha nagy akkor meg az. A visszafogott öltözködéstől prűdek leszünk, a csinostól, meg r*bancok. Ha valakinek nincs önbizalma akkor az a baj és mindenki nyominak tartja, ha meg elégedett magával, akkor röktön beképzelt p*csa lesz, akinek semmire nem kéne nagynak lennie az arcának. Ha valaki sportol és egészségesen eszik az sznob lesz, ha meg nem igénytelen.

Mindenhonnan ezek a behatások érnek. Ezt tapasztalom a neten és a környezetemben is. De most akkor milyennek kéne lenni?

2023. febr. 11. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő vonzó, akinek a kisugárzása önbizalmat mutat.
2023. febr. 11. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek más a preferenciája, a szépség is szubjektív megítélés alá esik, így nem lehet általánosítani.
2023. febr. 11. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
És vannak, akik az észre buknak. Aki leírja K-val, hogy rögtön, az...
2023. febr. 11. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ezek a "kritikák" hány éves korban jönnek? Mert a felnőttek közt ez nem téma, kivéve persze az itteni "ismerkedőket".
2023. febr. 11. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Erre a kérdésre itt várj normális választ, hiszen itt Abby Dowse is rondának lett kikiáltva.
2023. febr. 11. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenkiben van kritizálni való. A gyik közönsége szerint nekem legalább 10kilót kéne fogynom. 18% tzs-vel. Köszi a tippet skacok, majd többet kardiózok. És kevesebb proteint fogyasztok! 👏

(Bocs, nem arcoskodni akarok. De nem hagyhattam ki.)

N

2023. febr. 11. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, aki egészséges, biztos önmagában, és nem random arcok vagy szekálásától teszi függővé, hogy jól érzi-e magát a bőrében.
2023. febr. 11. 22:38
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Ne az történik, hogy MINDENKI kritizál, hanem az, hogy csak azt hallod meg, aki kritizál. Nem tehetsz róla, így van bekötve az emberi agy.
2023. febr. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!