Most akkor milyen nők a vonzóak?
Azt látom, hogy egy nő, akárhogy néz ki,.azt mindig kritizálni fogják. A vékony barátnőimet azért szidják mert gebék, e telteket azért, mert tehenek. Én alacsony vagyok, mindenki cikiz érte, de a magas lányoknak meg azt mondják nem nőiesek. Ha valakinek kicsi a melle, az a baj, ha nagy akkor meg az. A visszafogott öltözködéstől prűdek leszünk, a csinostól, meg r*bancok. Ha valakinek nincs önbizalma akkor az a baj és mindenki nyominak tartja, ha meg elégedett magával, akkor röktön beképzelt p*csa lesz, akinek semmire nem kéne nagynak lennie az arcának. Ha valaki sportol és egészségesen eszik az sznob lesz, ha meg nem igénytelen.
Mindenhonnan ezek a behatások érnek. Ezt tapasztalom a neten és a környezetemben is. De most akkor milyennek kéne lenni?
Mindenkiben van kritizálni való. A gyik közönsége szerint nekem legalább 10kilót kéne fogynom. 18% tzs-vel. Köszi a tippet skacok, majd többet kardiózok. És kevesebb proteint fogyasztok! 👏
(Bocs, nem arcoskodni akarok. De nem hagyhattam ki.)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!