Ez milyen testalkat?
Figyelt kérdés
Olvasgattam itt a kerdeseket es megtalaltam ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ferfiként irom h nagyon tetszik ez a testalkat, szerelmes lettem. Nem a lany melle miatt, hanem a testformajara tetszik kimondottan. Karcsu derek, vekony stb.
Hol lehet ilyen lanyokkal ismerkedni? Mi ennek az alaknak a neve?
19F
2023. febr. 5. 19:49
1/8 anonim válasza:
Ez semmi extra, a nevét átlagosnak mondanám. Felülről van fotózva, azért az optikai csalódás.
2/8 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, eloben ilyeneket nem latok surun. 10/1 csajnak van ilyen bomba teste, szoval az atlagnal boven jobb azert. Bar itt gyakorin megfigyeltem, hogy a legfullosabb nok is max atlagosnak vannak kikialtva.
2023. febr. 5. 20:06
3/8 anonim válasza:
Megnéztem újra, hátha csak benéztem valamit, de tényleg nem értem, miről beszélsz. Tetőtől talpig be is van öltözve, ráadásul feketébe, te hogy látod az alakját?
4/8 anonim válasza:
No offense, de kinek mi jön be. Neked ő nagyon tetszik. Szerinted tízből egy csajnak van ilyen jó teste. Én meg ugyanezt más csajról tudnám elmondani.
Nincs azzal gond, hogy így látod, csak tegyük tisztába, hogy ez továbbra sem egy objektív mérce.
De remélem, találsz egy neked tetsző lányt. :)
6/8 anonim válasza:
Kicsit sportos vekony? Menny le egy nagyobb kondiba...
7/8 anonim válasza:
Vékony homokóra alkat. Tényleg szép, de a felülről fotózás meg a ruhák fazonja is sokat számítanak optikailag.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem ez a bomba test, de kinek mi. .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!