Ez mire jó? Miért élvezik ezt a nők?
Téged zavar, vagy féltékeny vagy hogy a te párod nem ad magára?
Mindkettő saját döntés, saját probléma.
Arról nem is beszélve hogy mi a f*sz közöd van hozzá ki hogy ad magára?
Éppen az jó, hogy a nő szülés után is megmarad csinos nőnek lenni, és nem elégszik meg a slampos anya szereppel.
De lehet, hogy te fordítva vagy bekötve és te a slampos, 20 kg zsírfelesleggel rendelkező anyukákra buksz.
5. Azért nők között is vannak betegek. Orvosokat nem igazán érdekli semmilyen hormonális probléma. Mondjuk én nem vagyok anyuka, és teszek is érte, de az igénytelen emberek más kategória szerintem.
Szülés után is megváltozik a hormon háztartás.
8. Nem k*rvaság az, ha valaki IGÉNYES és NŐIES.
Te nagyon el vagy tévedve és fogalomzavarban élsz.
A k*rva až, aki pénz ellenében nyújt szexuális szolgáltatást.
Aki egy igényes anyuka, igenis ad magára, az attól nem lesz az. Szimplán szeretne nő lenni, nem csak egy anya. Fontos gondolom neki a kapcsolata és a párja. Szeretne vonzó maradni, kívánatos.
Ez teljesen természetes, legalább nem lett frigid sem teljesen elutasító a szex-el kapcsolatban. Ez is gyakori ám, a férfiak többet sírnak emiatt.. :)
Már miért ne lehetne dögös egy anyuka? 2 hetes a lányom, most akkor 2 hét alatt meg kellett volna rusnyulnom mikor eddig nagyon is adtam magamra?
Mosni nálunk a gép mos, takarítani nem nagy idő, kaját meg rendelek, mert nincs kedvem főzni.
Mi a kérdés háttere? A feleséged elhagyta magát szülés után és irigykedsz? Vagy te magad csúnyultál el szülés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!