Szerintetek jo dontest hoztam ezzel kapcsolatban?
Tavaly aprilis ota jarok/jarta mukormoshoz. De volt hogy letort, levalt. 9-szer voltam osszesen ez ido alatt. Viszont sokat gondolkodtam, es szerintem nem eri meg masfel havonta kiadni erre 6000-7000 ftot. Igy fogtam magam, leszedtem magamnak az epitett lakkot, elmentem a boltba es 4500 ftert vettem 4 jo koromlakkot es kifestettem magamnak. Elotte levagtam a kormom mert azt akartam hogy megujulnon, es majd egy S-es meretre maximum megnovesztem, annyi hossz pont eleg. Szepen kifestettem egyebkent. Eloszor szintelen lakkot kentem ra, megszaradt, lekentem ketszer a szinnel, aztan lekentem megint atlatszoval, es tádámmmm kesz is a korom, raadasul ahhoz kepest nagyon szep lett. Es akkor ezt igy fel evig tudom hasznalni.
Jol dontottem, hogy inkabb igy apolom a kormom?(egeszsegesebb is igy a kormomnek szerintem)
Ha csak másfél havonta jártál, nem kell csodálkozni, hogy letört, elvált, nem bírta🤦♀️
Jól döntöttél, így nem való neked ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!