Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőknek mi tetszik a férfi...

Nőknek mi tetszik a férfi külsején?

Figyelt kérdés

A kérdés nyitott. Igen, mindenki értelmezze szabadon. De csak a külsőöről van szó, olyanokat hogy kedves meg figyelmes, gazdag/tiszta az autója ne említsetek.

A trollok légyszi ne itt éljék ki magukat. Életkort és szexuális orientációt kérek megjelölni. Illetve azt is odaírhatják a jobbak, hogy mennyire szokott jó szerencséjük lenni "komoly" kapcsolatok terén.

2023. jan. 24. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
5#-ös, azért ha szerinted egy feketére mázolt köröm rendben van egy pasinál, nem lehetsz mégsem túl igényesen válogatós.
2023. jan. 24. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
2 szóval 35 évesen beütött a kapuzárási pánik és megalkudtál egy wimp mellett ha nincs ló jó a szamár is alapon lol
2023. jan. 25. 06:06
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

12-es, a szövegértelmezés neked sem megy, de se baj.

Írtam, hogy azok mind csak külsőségek amit leírtam, hogy mit nézek meg egy férfin. És itt pont ezt a kérdést tették fel,hogy mi tetszik egy férfi külsején.

De ha valakibe beleszeretünk,akkor nem a kockahasa vagy a széles válla az ami megfog, ennél a szerelem mélyebb dolog. Ezek csak a felszínes dolgok és csak a felszínes emberek választanak ilyen alapon párt.

Egyébként 18 éve vagyunk együtt, ebből 15 éve házasok.

És nem hiszem, hogy 32 évesen mikor megismerkedtünk, kapuzárási pánikom lett volna :)))

DE hát egy felszínes embernek nem is értem miért írtam ezt le, mert úgyis felesleges.

2023. jan. 25. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Ezzel nyugtatod magad, mi? :D
2023. jan. 25. 10:30
 15/15 NTBS ***** válasza:
Szép arc, ápolt külső.
2023. febr. 14. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!