Nőknek mi tetszik a férfi külsején?
A kérdés nyitott. Igen, mindenki értelmezze szabadon. De csak a külsőöről van szó, olyanokat hogy kedves meg figyelmes, gazdag/tiszta az autója ne említsetek.
A trollok légyszi ne itt éljék ki magukat. Életkort és szexuális orientációt kérek megjelölni. Illetve azt is odaírhatják a jobbak, hogy mennyire szokott jó szerencséjük lenni "komoly" kapcsolatok terén.
12-es, a szövegértelmezés neked sem megy, de se baj.
Írtam, hogy azok mind csak külsőségek amit leírtam, hogy mit nézek meg egy férfin. És itt pont ezt a kérdést tették fel,hogy mi tetszik egy férfi külsején.
De ha valakibe beleszeretünk,akkor nem a kockahasa vagy a széles válla az ami megfog, ennél a szerelem mélyebb dolog. Ezek csak a felszínes dolgok és csak a felszínes emberek választanak ilyen alapon párt.
Egyébként 18 éve vagyunk együtt, ebből 15 éve házasok.
És nem hiszem, hogy 32 évesen mikor megismerkedtünk, kapuzárási pánikom lett volna :)))
DE hát egy felszínes embernek nem is értem miért írtam ezt le, mert úgyis felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!