Nőknek mi tetszik a férfi külsején?
A kérdés nyitott. Igen, mindenki értelmezze szabadon. De csak a külsőöről van szó, olyanokat hogy kedves meg figyelmes, gazdag/tiszta az autója ne említsetek.
A trollok légyszi ne itt éljék ki magukat. Életkort és szexuális orientációt kérek megjelölni. Illetve azt is odaírhatják a jobbak, hogy mennyire szokott jó szerencséjük lenni "komoly" kapcsolatok terén.
Nekem mindig is a magas,sportos, széles vállú, sötét hajú férfiak jöttek be és a mai napig ha megnézek egy férfit, az ilyenek ragadják meg a tekintetemet.
Az öltözéke meg sportosan elegáns, vagy elegáns.
Ennek ellenére 15 éve férjhez mentem egy 178 cm magas férfihoz ( aki az én 173 cm-hez nem túl magas ), aki szőke és csapott vállú, nem nagy, de kisebb pocakkal rendelkezik.
Teljesen ellentéte azoknak a férfiaknak akik a szememet vonzzák.
De azok a dolgok mind csak külsőségek és én a mai napig imádom az én Drágámat , sosem adnám egy olyanért, akik csak az elképzelésemben éltek :)
Sokak szerint nem illünk össze külsőleg, mert én attraktívabb vagyok nála. ( ezt én is látom ).
De teszek rá, boldogok vagyunk 15 éves házasságban is.
( 50 éves nő vagyok )
#5 Kicsi szívem, remélem troll vagy, mert nőként mondom, hogy hányok a stílusodtól! Az ilyen kis hülye, beképzelt p*csákat szoktam megtépázni általában!
Ha csak a külsőt vesszük: Legyen nálam valamivel magasabb, de azon sem akadok fenn ha egymagasak vagyunk, sőt akkor sem szaladok ki a világból ha picit alacsonyabb... Alkatra átlagos vagy picit izmos (nem a kigyúrt konditermes, csak olyan átlagosan, férfiasan) Hajszín, szemszín teljesen mindegy, de megveszek a hosszabb haj és szakáll kombóért. (viszont tetszett már rövid hajú pasi is, de nem ez a jellemző) Az előző hölgyikével ellentétben én szeretem, ha a férfi valóban férfi olyan téren,hogy nekem ne csupaszítsa le magát úgy, mint egy nő! Azt hiszem, ennyi
#9 Nagy tévedésben vagy kisanyám!Még 30 sem vagyok! Szeretnéd, hogy megmutassam napi szinten hány férfi próbálkozik!? Hmmm... Csak én ettől nem szállok el és nem leszek egy beképzelt picsa.
"Miért baj az, ha nekem magasabbak az elvárásaim?" Nem az a baj, mindenkinek van egy mércéje. A stílusoddal van a probléma...
Mellesleg, én nem álmodozom, hanem teszek érte! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!