Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok ez alapján?

Csúnya vagyok ez alapján?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a külsőm elég megosztó. Volt, aki azt mondta, hogy gyönyörű vagyok, csodaszép, stb. Viszont van akik szerint "ocsmány képem van", "biztos senkinek soha nem fogok bejönni". Az utóbbi két beszólást a közelmúltban kaptam és elvette a maradék önbizalmamat is. Szerintetek ez alapján csúnya lehetek? Ha igen, mit tegyek?

2023. jan. 17. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet megállapítani.

Ráadásul az hogy gyönyörű/ ocsmány nem olyan konkrét kategória mint hogy pl: 2,5 liter. A szépségnek nincs univerzális mértékegysége, csak emberek és emberi vélemények vannak.

Nézd meg ezen az oldalon is ha pl felvetem Palvin Barbi nevét, az emberek egyik fele szerint gyönyörű, a másik csoport szerint átlagos és dagadt a harmadik tábor szerint anorexiás mű**csa. És közben ki nekünk a Palvin Barbi? Senki. Egy idegen.

2023. jan. 17. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem aki konkrétan a szemébe mondja valakinek, hogy ocsmány a képe vagy biztos soha nem fog senkinek bejönni, az egy megkeseredett alak. Aki így nyilvánít véleményt, annak a véleményére nem érdemes adni.
2023. jan. 17. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nos, a szépség relatív; szép az, ami érdek nélkül tetszik (Kant).

Lehet, nem is a szépséggel kellene foglalkoznod, hanem az önbizalmaddal.

2023. jan. 19. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!