Csúnya vagyok ez alapján?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a külsőm elég megosztó. Volt, aki azt mondta, hogy gyönyörű vagyok, csodaszép, stb. Viszont van akik szerint "ocsmány képem van", "biztos senkinek soha nem fogok bejönni". Az utóbbi két beszólást a közelmúltban kaptam és elvette a maradék önbizalmamat is. Szerintetek ez alapján csúnya lehetek? Ha igen, mit tegyek?2023. jan. 17. 11:56
1/13 anonim válasza:
Diszperzites vödör legyen a fejeden!👍
De küldj egy képet és megmondom.
2/13 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy ízlések és pofonok különbözőek. Van akinek nagyon tetszel, és van, akinek nagyon nem.
3/13 anonim válasza:
Ha valakiknek gyönyörű vagy, csodaszép, akkor biztosan nem vagy olyan, aki senkinek sem tetszik. Mindenkinek meg úgysem lehet tetszeni. Aki meg rosszakat mondott, lehet, hogy direkt meg akart bántani, azért mondta ez, nem azért, mert tényleg annyira ronda lennél.
4/13 anonim válasza:
Talán a túl sok smink miatt lehetsz megosztó.
5/13 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy túl sokat sminkelek?
2023. jan. 17. 15:41
6/13 anonim válasza:
Ha valaki egyszer szépnek tartott, akkor nyilván az is vagy. Talán a nem megfelelő smink miatt mondhatják máskor, hogy "ocsmány".
7/13 anonim válasza:
A két beszólás alapján nem lehetsz csúnya,csak azért mondták, mert nem dugtak meg,és így akarnak bosszút állni!
8/13 A kérdező kommentje:
Mindig csak korrektort és szempillaspirált használok 😂
2023. jan. 17. 15:49
9/13 anonim válasza:
Nem kell más véleményere adni épp emiatt mert kettős. Valakinek szép vagy másnak csúnya, ez mindenkivel így van. Gondolj bele, neked se szép mindenki. Magadra fókuszálj, hogy magadnak tetsz ne másoknak
10/13 anonim válasza:
Ez alapján lehetetlen válaszolni a kérdésedre. Ha gondolod küldhetsz képet, mondok véleményt. Nő vagyok, még mielőtt rosszra gondolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!