Lányok, szerintetek hogy néz ki? (25F)
Figyelt kérdés
Privátban küldenék képet.
Tudom, tudom 25 évesen jobb önbizalommal kéne rendelkeznem, ezért is szeretnék visszaigazolást :) őszinte véleményt nyugodtan 😀
2023. jan. 12. 15:07
13/19 NTBS válasza:
Mit számít, hogy itt mit írnak. Van, akinek tetszik a látvány, és lesz, akinek nem.
14/19 A kérdező kommentje:
Igazából egyetértek, de mégis úgy nagyjábóli visszajelzésnek örülnék. Szerintem nem baj ha az ember nagyjából tudja, hogy egy 10-es skálán kb hol van.
2023. jan. 13. 16:29
15/19 anonim válasza:
Kaptál vissza sok választ, nem?
16/19 A kérdező kommentje:
Kaptam igen.
2023. jan. 13. 16:33
18/19 A kérdező kommentje:
Az elégedettség az relatív. De kb azt kaptam vissza amit gondoltam, a "tök oké" meg "rendben vagy" kategóriát. Fétfiként nem az a lényeg, hogy minden nap dicsérjenek, de jól esik időnként az elismerés. Mondjuk ez inkább kategóriába sorolás volt 😅 de azt is tudom mostmár 💁🏻♂️ ennél sokkal több, hogy ki milyen de a kinézet a 0. lépés
2023. jan. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!