Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fegyvert ajánlotok...

Semmixd321 kérdése:

Milyen fegyvert ajánlotok cosplayhez?

Figyelt kérdés
Például katona,rendőr,rabló stb. hez

2023. jan. 10. 20:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul írtam, úgy értem milyen élethű fegyvert ajánlanátok? (Replika,Airsoft stb.)
2023. jan. 10. 22:23
 2/6 anonim válasza:
100%

Airsoft. Sok féle van, olcsók...már amelyik, könnyű, ...

A replika nehéz, mivel fém és fa.

Ismerős csaj, Lara Croft jelmezhez gázpisztolyokat hordott. Igaz, hogy durrantak is, de nehezek, drágák, és nem biztos, hogy engedik rendezvényeken.

2023. jan. 11. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Nos nekem a kinézete a lényeg elsősorban szóval az airsoft még jó is lehet.
2023. jan. 11. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kinézet a lényeg, 15-20 ezer forint körül sima ABS műanyag pisztolyokat találsz.(az ABS amolyan strapabíróbb műanyag.) Kezdő airsoftosoknak ráadásul tökéletesen megfelel épületharcra másodlagosként. Azt hiszem maximum 1kg, de talán még annyi sem.(persze behelyezett, teli tárral.) Mármint, a sima, fiktiv vagy noname pisztolyok vannak ilyen árban. Mert azért most 20 ezer forintért nem fogsz 2 glock 18-al mászkálni, az is biztos!:)) De egy f4sza sörétest is vehetsz, az is elég menő. Vannak ABS testesek, jópár fém alkatrésszel. Szerintem érdemes beszerezni egyet. Ezen az oldalon közel 30k ft-ért találsz egész elfogadható söréteseket, de szét tudsz nézni a többi menüpontban is, ahol még több fegyver van.

[link]

Rendeltem már innen, 2-3 napon belül ki is hozzák a cuccot!:)

sok szerencsét!

2023. jan. 11. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

(22.37-es vagyok)

Lehet, hogx az 1kgs súllyal kicsit túloztam, de 3-5dkg körül lehetnek a pisztolyok. bocsánat!:D

2023. jan. 11. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2023. jan. 13. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!